Another World görücüye çıktı

Oba'da Mozaik İnşaat tarafından yapılan Another World sitesinin sosyal tesisleri ve projenin son halinin tanıtımı için hafta sonu site içerisinde bir kokteyl düzenlendi.

Another World görücüye çıktı

Oba'da Mozaik İnşaat tarafından yapılan Another World sitesinin sosyal tesisleri ve projenin son halinin tanıtımı için hafta sonu site içerisinde bir kokteyl düzenlendi.

15 Eylül 2014 Pazartesi 23:02
Another World görücüye çıktı
Alanya inşaat sektörünün üç güçlü ismi Ahmet Sağıroğlu, Rifat Özdemir ve Mehmet Yalçın'ın sahibi olduğu Mozaik İnşaat tarafından yapılan Another World'un sosyal tesislerinin tanıtımı için bir kokteyl düzenlendi. Another World'un havuzbaşında gerçekleşen kokteyle Alanya emlak sektörünün öncü firmaları, Mozaik İnşaat'in satış ortakları, projede yer alan firmaların yöneticileri ile ev sahipleri katıldı. Cumartesi günü akşam saatlerinde canlı müzik dinletisi ile başlayan kokteyl ilerleyen saatlere kadar devam etti. 
5 YILDIZLI OTELLERİ ARATMIYOR
Another World projesinin sosyal alanları ve imkanları itibariyle, 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlandığına dikkat çeken Mozaik İnşaat yönetimi, "Plaj servis midübüsü, aquapark, kule restoran, bar ve vitamin bar ortak barbekü alanı ve oyun odasının yanı sıra basketbol, tenis, mini golf, bilardo, dart ve squash field gibi bir çok spor aktivitesi içinde alanlar var. Yaşam için gerekli olan herşeyi içinde barındıran Another World'de medikal servis, çamaşırhane, market, terzi, kuaför, araç kiralamanın yanı sıra yürüyüş alanı, tırmanma duvarı, açık sinema, nargile kafe, çocuk bahçesi, kreş, açıkve kapalı yüzme havuzları, vip masaj, buhar odası, ılıklık, otantik hamam, duş, macera duş, renk terapi, şok duş ve dinlenme odası mevcut. Another World'ü yakından tanımak isteyen herkesi kahvemizi içmeye bekleriz." dedi.
Son Güncelleme: 15.09.2014 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81