ALTSO ve AGC Alman gazetecileri ağırladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Almanya'dan gelen gazetecileri ağırladı.

ALTSO ve AGC Alman gazetecileri ağırladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Almanya'dan gelen gazetecileri ağırladı.

25 Nisan 2015 Cumartesi 11:46
ALTSO ve AGC Alman gazetecileri ağırladı
Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin sivil toplum diyaloğu kapsamında yer aldığı bir Avrupa Birliği (AB) projesi olan 'Medya Köprüsü Projesi'nde yer alan 8 basın kulübünden toplam 17 Alman gazeteci bir hafta boyunca Türkiye'de ağırlandı.
Alman gazeteciler Antalya, Burdur, Isparta ve Alanya'daki gazetecilerle bir araya geldi. Alman gazeteciler gittikleri şehirlerde medya forumlarına da katıldı.17 Alman gazeteciyi Alanya'da ise Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti ağırladı. AGC'yi ziyaret eden Alman gazeteciler burada Alanya ve Alanya medyası hakkında bilgiler aldılar. AGC Başkan Vekili Gaye Coşkun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliğinde yapılan organizasyonda AGC'nin ziyaret edilmesinden dolayı Alman gazetecilere teşekkür etti.
 
ALTSO'YA TEŞEKKÜR
 
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun da başarılı tanıtım çalışmalarıyla önemli çalışmalara imza atan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e misafirperverliği için teşekkür ettiler.
Aynı zamanda AGC Genel Sekreteri olan ALTSO Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Necati Şatana da ALTSO Başkanı Mehmet Şahin adına Alman Gazetecilerine ipekböceği kozasından yapılan bir tablo hediye etti. Coşkun, "Biz AGC olarak ilerleyen zamanlarda da Alanya'ya gelirseniz sizleri misafir etmek isteriz. Bundan dolayı mutlu oluruz. Eğer bizim için bir fırsat oluşursa Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla bizler de sizlerle bir kardeşlik anlaşması yapmak isteriz. Bu konuda birlikte çalışmak isteriz" dedi.Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de, "Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 15 Ekim'de başlayan 'Medya Köprüsü Projesi' kapsamında bölgedeki kardeş cemiyetleri de bu projenin içerisine davet ettik. Bugünkü (dün) ziyaretimizi bu amaçla gerçekleştirdik. Projemizin amacı Almanya, Türkiye ve Antalya'daki gazeteci örgütleri arasında işbirliğini geliştirmek, sivil toplum diyaloğu kurmak ve buna aracılık etmek. Yeryüzünün en güzel şehirlerinden birisindeyiz. Sanırım bu şehrin gazetecileriyle kardeş olmayı Alman gazeteciler kabul edecektir. Alanya'da yaklaşık 4 bine yakın Alman yerleşik olarak yaşıyor. Alanya'ya 'Küçük Almanya' derler. Burada kurulacak bir kardeşlik, partnerlik köprüsü hem burada yaşayan Almanlar, hem de yaz döneminde gelen milyonlarca Alman açısından önem arz edecek. Nürnberg ile böyle bir kardeşliğe tanıklık etmek şahsen beni çok mutlu edecektir" şeklinde konuştu.10 aylık bir AB projesi olan 'Medya Köprüsü Projesi' kapsamında Haziran ayında Alanya, Antalya, Isparta ve Burdur'dan toplam 20 gazeteci Nürnberg'i ziyaret edecek.
Son Güncelleme: 25.04.2015 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81