ALTSO heyeti Moskova'da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası 18-21 Mart 2015 tarihlerinde ALTAV ve ALTİD ile birlikte MITT Moskova Fuarı’nda Alanya'yı tanıtmak adına dün Moskova'ya hareket etti.

ALTSO heyeti Moskova'da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası 18-21 Mart 2015 tarihlerinde ALTAV ve ALTİD ile birlikte MITT Moskova Fuarı’nda Alanya'yı tanıtmak adına dün Moskova'ya hareket etti.

18 Mart 2015 Çarşamba 04:59
 ALTSO heyeti Moskova'da
MITT Moskova Fuarı’nda Alanya'yı tanıtmak adına dün Moskova'ya hareket eden  ALTSO heyetinde, Başkan Mehmet Şahin, ALTSO Meclis Üyeleri, oda üyesi iş adamları ve gazeteciler yer alıyor. Bu yıl 23.’sü düzenlenecek Dünya’nın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen MITT Fuarına , geçtiğimiz yıl 198 bölgeden 2.056 firma katılımcı olarak iştirak etmiş, %74’ü profesyoneller olmak üzere 37.436 kişi fuarı ziyaret etmişti.
 
ALANYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ
 
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, fuarlar ve iş gezileri sayesinde ALTSO üyelerinin yurt dışında mesleki tecrübelerini ve bilgilerini geliştirerek pazarda yaşanan gelişmeleri görme fırsatı yakaladıklarını söyledi. Başkan Şahin, iş gezilerinin Alanya’nın tanıtımı konusunda da büyük önem arz ettiğini söyledi.
 
ÇİNTAŞ, “KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUZ”
Konuya ilişkin bir açıklama yapan ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Çintaş, MITT Moskova Fuarı’nın önemine dikkat çekti. Çintaş, yaşanan Ruble krizinden sonra bölgede yapılacak tanıtımın öneminin daha da fazla arttığına işaret ederek, “Yaşanan krizi fırsata döndürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. ALTAV ve ALTİD ile birlikte Alanya’yı en iyi biçimde tanıtacağız” dedi. Oda olarak yurt dışına gerçekleştirilen iş gezilerine devam edeceklerini de söyleyen Çintaş, “Üyelerimizden gelen talep ve ihtiyaçlara göre KOSGEB destekli fuarlara devam edeceğiz” dedi.
 
Son Güncelleme: 18.03.2015 05:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81