ALTSO heyeti Moskova'da

ALTSO, Moskova’da düzenlenen MITT Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenledi. Geziye, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ile iş adamları katıldı.

ALTSO heyeti Moskova'da

ALTSO, Moskova’da düzenlenen MITT Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenledi. Geziye, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ile iş adamları katıldı.

20 Mart 2014 Perşembe 22:31
ALTSO heyeti Moskova'da
Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkeler arasında yer alan Rusya'nın en önemli turizm fuarı MITT Turizm Fuarı bu yıl 21. kez kapılarını açtı. Türkiye’nin çok sayıda stand ile katıldığı fuara,  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası da iş gezisi düzenledi. Geziye, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Meclis Üyesi Özcan Şafak Mavili, ALTAV’dan Murak Çeviker ve Gürol Birgen ile iş adamları katıldı. Fuarda, ALTSO Başkanı Şahin, TUİ, ANX, Pegasus ve Diana Tur’un üst düzey yetkilileriyle önemli görüşmeler yaparak, Alanya turizmi konusunda fikir alış verişinde bulundu.
‘RUS PAZARINDA SIKINTI YOK’
Fuar hakkında görüşlerini açıklayan Başkan Şahin, başarılı bir fuar organizasyonu gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, Rus pazarında bir sıkıntının bulunmadığını söyledi. Şahin, “Mart ayında beklentiler tam olarak karşılanmamış gibi görünse de genel olarak sezonun iyi geçeceğini söyleyebiliriz” dedi.
‘ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK’
ALTSO olarak fuarlara iş gezileri gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Şahin, “Berlin ve Dubai’den sonra Moskova’ya da katıldık. Bundan sonraki süreçte de bu tür organizasyonlara aynı şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.
MODERN TÜRKİYE
MITT Turizm Fuarı’nda Türkiye standının olduğu yerde hem bölge standları hem de katılımcı standları dikkat çekerken, standın ana teması Türkiye'nin kültürel ve tarihi değerlerini yansıtan Modern Türkiye olarak belirlendi. Standta 100'ün üzerinde özel olarak seçilip ölçeklendirilmiş görsel kullanıldı. Işıklı panolar ile cezbedici hale getirilerek bir sanat galerisi oluşturulmuş. Stand girişinde Selçuklu kapısı ve bununla uyumlu bir sahne yer alıyor. Ayrıca Fuara Bakanlık adına Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Müsteşar Özgür Özaslan katıldı.
19 Mart 2014 Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açan MITT Turizm Fuarı 22 Mart 2014 tarihine kadar açık kalacak.
 
Son Güncelleme: 20.03.2014 23:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81