ALTSO'dan Dubai'ye iş gezisi

ALTSO tarafından 8-12 Şubat 2015 tarihinde B.A.E- Dubai'de düzenlenen GULFOOD Uluslararası Gıda Fuarı'na iş gezisi organize edildi.

ALTSO'dan Dubai'ye iş gezisi

ALTSO tarafından 8-12 Şubat 2015 tarihinde B.A.E- Dubai'de düzenlenen GULFOOD Uluslararası Gıda Fuarı'na iş gezisi organize edildi.

04 Aralık 2014 Perşembe 01:19
ALTSO'dan Dubai'ye iş gezisi
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) 8-12 Şubat 2015 tarihinde B.A.E- Dubai'de düzenlenen GULFOOD Uluslararası Gıda Fuarı'na iş gezisi organize edildi.  Bu yıl 20'nci kez düzenlenecek olan GULFOOD Gıda Fuarı, geçtiğimiz yıl 4 bin 500 firmanın katılımıyla düzenlendi. Fuarda 170 ülkeden 81 bin 622 profesyonel ziyaretçiyi ağırlandı. Yiyecek ve İçecek, Otel, Soğutma ve Gıda Servis Ekipmanları, Otel Ekipmanları ve Hizmetleri, Otel Mutfak ve Temizlik Ekipmanları, Gıda İşleme Makineleri, Fırıncılık ve Şekerleme Ürünleri ve Ekipmanları, Gıda Ambalaj, Ağırlama Sektörü, Restoran ve Bar Ekipmanları, Mimarlık ve Bilgi Sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılımcı olarak yer aldığı fuara, bu yıl Türkiye’den de yaklaşık 115 firma iştirak edecek.
Söz konusu fuara yapılacak iş gezisi programı için, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği'nden de yararlanmak üzere KOSGEB’e başvurulacak. Söz konusu destek kapsamında, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve Destek Yol Haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50'si KOSGEB tarafından karşılandığı bildirildi.
 
Son Güncelleme: 04.12.2014 01:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81