ALTSO , Riga'da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) heyeti Letonya-Riga'da çeşitli iş görüşmeleri nedeniyle dün sabah Letonya'ya gitti.

ALTSO , Riga'da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) heyeti Letonya-Riga'da çeşitli iş görüşmeleri nedeniyle dün sabah Letonya'ya gitti.

28 Ekim 2014 Salı 20:48
ALTSO , Riga'da
28-31 Ekim 2014 tarihleri arasında Letonya-Riga’da çeşitli iş görüşmeleri gerçekleştirecek olan ALTSO heyeti Alanya’dan Riga’ya hareket etti. ALTSO heyetinde, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Meclis Üyeleri ve çok sayıda iş adamı yer alıyor. ALTSO heyeti, Riga’da, Letonya Yatırım ve Kalkınma Ajansı, Letonya Otel ve Restoranlar Birliği, Letonya Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliği, Letonya Ticaret ve Sanayi Odası ile çeşitli firmalarla iş toplantılarının yanı sıra Letonya Riga Büyükelçiliği’nde de bir resepsiyona katılacaklar.
 
'İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, iş gezisiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Riga’da çok sayıda iş görüşmesi gerçekleştireceklerini söyledi. Şahin, “ALTSO heyeti olarak Riga’da çeşitli faaliyetler gerçekleştireceğiz. İş gezisine katılan arkadaşlarımız burada ikili görüşmeler gerçekleştirecekler” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 28.10.2014 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81