Alt geçit değil korku tüneli

Alanya Belediyesinin sık sık temizlemesine rağmen yine kendini bilmez kişiler tarafından alt geçitler pislik içinde bırakılmaya devam ediyor.

Alt geçit değil korku tüneli

Alanya Belediyesinin sık sık temizlemesine rağmen yine kendini bilmez kişiler tarafından alt geçitler pislik içinde bırakılmaya devam ediyor.

28 Mart 2015 Cumartesi 00:04
Alt geçit değil korku tüneli
Çevre Yolu üzerinde eski TEDAŞ Kavşağı'nda bulunan alt geçitler bazı vatandaşlar tarafından malesef tuvalet gibi kullanılıyor.  Pis kokudan dolayı burayı kullanamayan vatandaşlar ise orta refüjde bulunan tel örgülerin arasından canlarını tehlikeye atarak geçmek zorunda kalıyorlar. 
"TUVALET GİBİ KULLANIYORLAR"
Vatandaşların kullanmaktan çekindikleri alt geçitlerin aydınlatmasını yapan lambalar ise kırılmış ve kullanılamaz halde. Çevre yolu üzerinde bulunan alt geçitlerde aydınlatma olmadığı için özellikle geceleri  geçmekte güçlük çektiklerini söyleyen Hüseyin Güven, 'Vatandaşların can güvenliğini sağlamak için yapılan alt geçitleri tuvalet gibi kullanıyorlar. Kokudan geçemiyoruz. Her yer çöplük içinde gündüz saatlerinde bile buradan geçmek yürek istiyor. Belediyemizin temizlemesine rağmen ertesi gün yine aynı hali alıyor.  Burnumuzu kapatarak çoğu zaman mayın tarlasından geçer gibi geçiyoruz.  Bazen de mecburiyetten yolun üst tarafını kullanıyoruz. Çevre Yolu üzerindeki yasak olan orta refüjden geçiyoruz. Benim çocuklarım, alt geçidin hemen aşağısındaki Sugözü Ortaokulunda okuyor. Daha öncesinde alt geçit yok iken karşıdan karşıya geçerken ,  ölümlü kazlar yaşanmıştı.  Bu yüzden ben çocuklarımı yalnız okula gönderemiyorum. Bizim yetkilerden ricamız buralara güvenlik kameraları yerleştirilmesi " dedi.  
"ÖĞRENCİLER MAĞDUR"
Sugözü Ortaokulu öğrencisi Adil Avcı ise adeta tuvaleti andıran alt geçitlerin içerisine kokudan ve pislikten girilemiyor dedi. Avcı, "Belediye ekiplerimiz buralarda sürekli temizlik çalışması yapıyor. Ancak buna rağmen, kendini bilmez bazı insanlar buraları tuvalet gibi kullanıyorlar. Okulun öğle yemeği ve okul ders bitişlerin de çok sayıda öğrenci bu yolu kullanıyor. Ama ne yazık ki alt geçidi kullanan öğrenci sayısı yüzde 20’yi geçmez.  Yetkilileri bu konuda acil şekilde duyarlı olmaya çağırıyoruz" dedi.  
 
Son Güncelleme: 28.03.2015 00:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81