Alman tatilcilere mesaj: Antalya güvenli şehir!

Merkezi Almanya'da bulunan TSS Group Başkanı Manuel Molina, tatil için Antalya'yı tercih etti.

Alman tatilcilere mesaj: Antalya güvenli şehir!

Merkezi Almanya'da bulunan TSS Group Başkanı Manuel Molina, tatil için Antalya'yı tercih etti.

13 Mayıs 2016 Cuma 23:42
Alman tatilcilere mesaj:  Antalya güvenli şehir!
Merkezi Almanya'da bulunan TSS Group Başkanı Manuel Molina, tatil için Antalya'yı tercih etti. Molina'nın Antalya'yı çok güvenli bulduğunu belirtmesi turizmcileri umutlandırdı. Ağırlıklı olarak Almanya'da olmak üzere Avrupa'daki 3 bin 200 seyahat acentasını çatısı altında toplayan ve yıllık 4 milyar euro cirosu ile dikkat çeken Bağımsız Seyahat Acentaları Örğütü'nün (TSS Group) Başkanı Manuel Molina, tatil için turizmin başkenti Antalya'yı tercih etti. Oğlu ile birlikte Antalya'ya gelen Manuel Molina, Antalya'ya adım atar atmaz ilk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

ANTALYA TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ
Antalya'da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Molina, “Antalya, Almanların büyük ilgi gösterdiği bir destinasyon. Uzun zamandır Antalya'da tatil yapmayı istiyordum. Yakından takip ettiğim Antalya'nın turizmdeki başarısını tüm dünya biliyor. Son derece güvenli bulduğum Antalya'ya oğlum ile birlikte geldik. Güzel bir tatil oldu" dedi. TSS Türkiye Direktörü Hasan Çetin de Molina'nın tatil için Antalya'yı tercih etmesinin Antalya ve Türkiye turizmi için önemli olduğunu söyledi. Çetin, "Molina'nın Antalya'da tatil yapması Avrupa'daki seyahat acentalarına ve güvenlik konusunda kararsız kalan Avrupalı tatilcilere önemli bir mesaj olacak.” diye konuştu.
Son Güncelleme: 13.05.2016 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81