ALKÜ'den FETÖ açıklaması

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) yapılan operasyonlarla basın duyurusu yayınlandı.

ALKÜ'den FETÖ açıklaması

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) yapılan operasyonlarla basın duyurusu yayınlandı.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 02:37
ALKÜ'den FETÖ açıklaması
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) yapılan operasyonlarla basın duyurusu yayınlandı. Basın duyurusu şu şekilde: “15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain kalkışmayı yapan FETÖ/PDY ile ilgili üniversitemiz mensuplarını belirlemek için ildeki ilgili kamu kuruluşları ile ortaklaşa yürütülen dikkatli çalışmalar sonucu, 28 Temmuz 2016 tarihi itibari ile üniversitemizde toplamda 50 akademik ve  1 idari personel açığa alınmıştır. Yabancı uyruklu statüde çalışan bir öğretim elemanının sözleşmesi tek taraflı feshedilerek üniversitemizden uzaklaştırılmış; üniversitemizde geçici görevle bulunan 5 öğretim elemanının ise görevlendirmeleri bu kapsamda iptal edilmiştir.
Üniversitemizde toplam 130 akademik personel görev yapmakta olup, açığa alınan 50 akademik personel Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kurulmadan önce istihdam edilen kişilerdir. Bu konudaki çalışmalar devam etmekte olup, gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”
Son Güncelleme: 30.07.2016 02:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81