ALİMDER'den hayır kermesi

Alanya İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği (ALİMDER), yardım kermesi düzenliyor.

ALİMDER'den hayır kermesi

Alanya İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği (ALİMDER), yardım kermesi düzenliyor.

21 Nisan 2015 Salı 01:42
ALİMDER'den hayır kermesi
Alanya İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği (ALİMDER) tarafından kermes düzenleniyor. Kermesten elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kullanılacak. Hacımemişler Camii karşısında açılan kermeste, gıda, giyim ve el işi ürünler satışa sunuluyor. Kermes hakkında açıklama yapan, ALİMDER Başkan Yardımcısı Mücahid Mecek, kermesi her yıl gerçekleştirdiklerini söyledi. Mecek, "İhtiyaç sahibi öğrencileri yararına kurduğumuz kermesten elde edilen gelir, Anadolu Selçuklu Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren erkek yurtlarında kalan öğrencilerimiz ve 2 tane de kız öğrenci evlerimize aktarılacak" dedi. Vatandaşların kermese yoğun bir ilgi gösterdiğini söyleyen Mecek, "Alanya halkı hayır yapma noktasında her zaman örnek olmuştur. Bugünde bizleri yalnız bırakmayarak, bunu bir kez daha gösterdiler. Kermesimiz 5 gün boyunca devam edecek. Vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz" diye konuştu. Dualarla açılan kermesin açılışına Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Yusuf Mecek, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Son Güncelleme: 21.04.2015 01:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81