Albimo Alanyaspor Süper Lig yolunda

Albimo Alanyaspor normal sezonun son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0'l geçerek ligi 3'üncü sırada bitirdi. Temsilcimiz play off'ta Samsunspor ile eşleşti.

Albimo Alanyaspor Süper Lig yolunda

Albimo Alanyaspor normal sezonun son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0'l geçerek ligi 3'üncü sırada bitirdi. Temsilcimiz play off'ta Samsunspor ile eşleşti.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 03:09
 Albimo Alanyaspor Süper Lig yolunda
PTT 1. Lig'in son hafta karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan Albimo Alanyaspor sahadan 2-0 galip ayrılarak play off'a kaldı. Ligi 3'üncü sırada bitiren temsilcimiz play off'ta Samsunspor ile eşleşti. 6'ncı dakikada Efecan soldan ceza sahasına girdi. Oluşan karambolde top kaleci Mahmut'ta kaldı. 7'nci dakikada Efecan sağdan ceza sahasına ortaladı. Yakın mesafeden Sinan ayak koydu, top filelerle buluştu: 0-1. 
45+1'inci dakikada Perovic soldan ceza sahasına girerek sert vurdu ancak top az farkla üstten auta gitti. 47'nci dakikada Ben Yahia'nın ceza sahası dışından sert şutu az farkla üstten dışarıya gitti. 
HAYDAR YİNE ÖNE ÇIKTI
57'nci dakikada Ergin kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda topu kaleci Haydar ayaklarıyla çıkardı. 61'inci dakikada Ergin ceza sahasında topla buluştu ancak araya Ahmet Şahbaz girdi. Havalanan top tekrar Ergin'in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda topu Haydar ayaklarıyla uzaklaştırdı. Aynı dakika içinde Köksal ceza sahası dışından vurdu, top direkten döndü. Boşta kalan topu Ergin filelere gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 65'inci dakikada Efecan'ın sağdan ortasında Ayite kafayı vurdu ancak top savunmadan sekerek Sinan'ın önünde kaldı. Bu oyuncu sol çaprazdan sert vurdu, top yandan auta gitti. 
AYİTE BOŞ GEÇMEDİ
73'üncü dakikada Özgür sağdan ortaladı, Ayite'nın kafa vuruşu kalecinin solundan filelere gitti: 0-2. 76'ncı dakikada Alanzinho'nun pasında topla buluşan Ben Yahia sert burdu topu kaleci Haydar güçlükle çeldi. 80'inci dakikada savunmanın arkasına sarkan Sinan kalesini terk eden kaleci Mahmut'u geçti ancak açısını kaybetti. Sinan'ın sağ çaprazdan vuruşunda top Deumi'den göndü. Karşılaşma takımımızın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 
İLK MAÇ SAMSUN'DA
Play-Off yarı final ilk maçları 28 Mayıs Perşembe günü, ikinci maçları 1 Haziran Pazartesi, final karşılaşması ise 5 Haziran Cuma günü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Lig'de son 3 sırada yer alan Manisaspor, Bucaspor ve Orduspor önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek.
 
 
Play-Off eşleşmeleri şu şekilde:
 
28 Mayıs Perşembe - İlk Maçlar
Samsunspor - Albimo Alanyaspor
Antalyaspor A.Ş. - Adana Demirspor
 
1 Haziran Pazartesi - İkinci Maçlar
Albimo Alanyaspor - Samsunspor
Adana Demirspor - Antalyaspor A.Ş.
 
5 Haziran Cuma - Final
İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı

Kolay maç olmayacak
 
Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, " Ligi 3'üncü bitirdiğimiz için mutlu ve gururluyum. İnşallah play off'ta da istediğimiz sonuçları alarak Süper Lig'e yükseliriz. Samsunspor ile oynayacağımız play off maçları kolay olmayacak" dedi.
 
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, 2-0 galip geldiğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında hem karşılaşmayı, hem de play off'u değerlendirdi. Albimo Alanyaspor'un PTT 1'inci Lig'deki ilk yılında 3'üncü olmasının çok önemli bir başarı olduğunu belirten Kalpar, "Gerçekten çok başarılı bir grafik çizdik. Bu başarıyı bize tattıran oyuncularımı tek tek kutluyorum. Buraya hak ettikleri şekilde geldiler. İnançlarını sahaya yansıttılar ve her zaman kazanmak için mücadele ettiler. Onlarla çalışmak bana gurur ve mutluluk verdi" dedi. 
HERKESİN EMEĞİ VAR
PTT 1'inci Lig'e yeni çıkan bir kulübün başkanı ve yönetimini de kutlamak istediğini dile getiren Kalpar, "İyi bir yönetim tarzı ortaya koydular ve biz de onlara layık olmaya çalıştık. Bu başarı taraftarlarımıza da hayırlı olsun. Herkesin emeği var. Gaziantep maçında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ligi 3'üncü bitirdiğimiz için mutlu ve gururluyum. İnşallah play off'ta da istediğimiz sonuçları alarak Süper Lig'e yükseliriz" dedi. 
KOLAY MAÇ OLMAYACAK
Play off'ta Samsunspor ile eşleştiklerini kaydeden Kalpar şöyle konuştu: "Geçen sezon Samsunspor'u çalıştırırken play off'ta final oynamıştık. Kolay bir maç olmayacak. Çok iyi bir takımla karşılaşacağız. İyi oldukları için buraya kadar geldiler. Biz de iyi takımız. İki iyi takımın mücadelesi olacak. Deplasmanda oynayacağımız ilk maçtan avantajlı dönmeye çalışacağız. Büyük bir mücadele bizi bekliyor"
 
 

Son Güncelleme: 25.05.2015 03:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81