Alanyaspor Elzaığ'da

Albimo Alanyaspor, bugün saat 11.00'de oynayacağı Elazığspor maçı için havayolu ile Elazığ'a giderek kampa girdi.

Alanyaspor Elzaığ'da

Albimo Alanyaspor, bugün saat 11.00'de oynayacağı Elazığspor maçı için havayolu ile Elazığ'a giderek kampa girdi.

28 Nisan 2015 Salı 01:32
Alanyaspor Elzaığ'da
Turuncu yeşilli kafileye Albimo Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yönetim kurulu üyesi Ümit Şenol eşlik etti. Antalyaspor maçı ardından hız kesmeden hazırlıklarına devam eden turuncu yeşilli ekibin sahasında yaptığı idmanlarda formda olduğu gözlendi. Sakatlıkları süren Koray, Emre, Efecan ve Kerem deplasman kafilesinde yer almazken kırmızı kart cezalısı Sinan'da Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Elazığ Atatürk Stadı'nda yapılacak maçı Ankara bölgesi üst klasman hakemlerinden Serkan Tokat yönetecek. 
 
ŞANSIMIZI ZORLAYACAĞIZ
 
Rakip Elazığspor ile yapacakları maçın büyük önem taşıdığını belirten Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Antalya maçını berabere tamamlayarak 1 puan aldık. Bu 1 puan da bizim için önemliydi fakat sahamızda 2 puanı Elazığspor maçında almayı hedeflediğimiz 3 puanı alarak telafi edeceğiz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var fakat onların yerine görev alan arkadaşlarımızda en iyi şekilde görevlerini yapacağına yürekten inanıyorum." dedi. 
 
 
Son Güncelleme: 28.04.2015 01:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81