Alanyaspor'da Adana Demirspor hazırlıkları

Albimo Alanyaspor, dün Cengiz Aydoğan tesislerinde kendi saha ve seyircisi önünde oynıyacağı Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürdü.

Alanyaspor'da Adana Demirspor hazırlıkları

Albimo Alanyaspor, dün Cengiz Aydoğan tesislerinde kendi saha ve seyircisi önünde oynıyacağı Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürdü.

13 Şubat 2015 Cuma 09:45
Alanyaspor'da Adana Demirspor hazırlıkları
 
PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana, turuncu-yeşilli ekip, ısınma hareketleriyle başladı. Oldukça eğlenceli geçen idman pas ve top kontrolü çalışmasının ardından kanat organizasyonları ile tamamlandı. Gribal enfeksiyonu nedeniyle Ayite dinlendirilirken sakatlıktan kurtulan Peroviç ise antremana katıldı. Albimo Alanyaspor Teknik direktör Kalpar, Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kaybedilen Samsunspor maçının kendileri için önemine değindi. Samsunspor deplasmanında alınacak iyi bir neticenin kendilerini ileriye daha doğru ve seri bir adım atmalarını sağlayacağını söyleyen Kalpar, "Arkamızı ve geriyi hiç düşünmeyecektik. Gene arkamızı ve geriyi düşünmüyoruz. Sadece bir maç kaybettik. Maçın hakkı beraberlikti. İki takımda galip gelebilecek bir oyun sergilemedi. Orta sahada oyun kilitlenmişti ve beraberlik de bizim için iyi olurdu ama mağlup olduk. Futbolda bunlar vardır. Önemli bir karşılaşmadan puansız döndük" dedi.Bu mağlubiyetin iyi olmadığını ama maçların devam ettiğini belirten Kalpar, bu maçı düşünmenin kendilerine bir şey kazandırmayacağını kaydetti. Önlerinde çok daha değerli bir maçı olduğunu ifade eden Kalpar, "Adana Demirspor karşısında alınacak iyi bir netice bizi biraz daha yukarıya atacaktır. Bu bilinç içerisindeyiz. İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz" diye konuştu.Adana Demirspor maçının zor olduğunun bilincinde olduklarını vurgulayan Kalpar, bundan sonra da kolay maç beklemediklerini dile getirdi. Şuana kadar pek kolay bir maça çıkmadıklarının altını çizen Kalpar, "Adana Demirspor ikinci durumda. Onlar için de önemli bir karşılaşma. İyi maç olacak. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Kazanmanın gereklerini sahaya çok fazla yansıtmamız gerekiyor. Bunu da yapabilecek gücümüz var diye düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.Takımda sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını ifade eden Kalpar, sakatlıktan kurtulan Peroviç'ten faydalanmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.
ANTREMANI BAŞKAN'DA İZLEDİ
Albimo Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fahri Özçelik, Futbol direktörü Taner Savut, Genel Menajer Mevlüthan Çavuşoğlu ile birlikte antremanı izlediler.
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 13.02.2015 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81