Alanya'nın 4 adayı var

Ak Parti'nin Antalya Milletvekili listesi hakkında Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'ın sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Alanya adayı yok" iddialarına ise "Tam tersi Alanya'nın 4 adayı var" sözleriyle cevap verdi.

Alanya'nın 4 adayı var

Ak Parti'nin Antalya Milletvekili listesi hakkında Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'ın sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Alanya adayı yok" iddialarına ise "Tam tersi Alanya'nın 4 adayı var" sözleriyle cevap verdi.

09 Nisan 2015 Perşembe 22:43
 Alanya'nın 4 adayı var
HABER ALANYA'YA KONUŞTU
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından yapılan yorumlar ve açıklamalar konusunda, Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'ın sorularını yanıtladı.  'Ak Parti'nin Antalya listesinde Alanyalı yok" iddialarına karşı Bakan Çavuşoğlu şöyle konuştu: "Kesilikle böyle bir şeye katılmıyorum. Alanya'nın 4 adayı var. Bir kere Alanya'nın birinci adayı Sayın Başbakanımız Davutoğlu'dur. İkinci adayı Lütfi Elvan. Hemen Alanya'nın yukarısı olan Ermenek'ten. Üçüncü adayımız ise Sena Nur kardeşimiz. Öz ve öz Alanyalı."
ALANYA'DAN GİDİNCE ALANYALI OLMUYOR MU?
"Sena Nur çelik için 'Alanya'dan gidip İstanbul'da okudu, yurtdışında okudu, orada kaldı' diye söylenmez' Ben de 1984'den beri Alanya dışında yaşıyorum. Geldim, seçildim ve Alanya'ya çok güzel hizmetler yaptım. Bizim için Alanya'dan gitmiş başka yerde yaşamış veya sonradan Alanya'ya gelmiş diye bir ayrım yapmak, Alanya'ya haksızlıktır. Öz ve öz Alanya'nın evladıdır Sena Nur kardeşimiz. İspatlı'dan köyden diyede kimse küçümsemesin kızı, CV'sine baksınlar. Dünyanın en zor okulunda okumuş ve çok başarılı bir kardeşimiz. Dolayısıyla öz ve öz Alanya'nın evladı."
MANAVGATLI OLDUĞU KADAR DA ALANYALI
"İbrahim Aydın'ın da eşi Alanyalı. Kendisi Alanya'da görev yaptı. Manavgatlı olduğu kadar da Alanyalı'dır. Zaten Alanyalılar'da onu çok sever. Şimdi birde biz varız şimdi Alanya'nın evladı olarak hizmet eden. Dolayısıyla Alanya hiç bir zaman yalnız kalmadı. Bütün hizmetler bugüne kadar geldi. Bundan sonra bu güçlü kadroyla çok daha fazlası gelecek. Ben bu ekibe ve arkadaşlarımıza güveniyorum. Hepsi birbirinden değerli dolayısıyla Alanyalı yok söylemlerini bilerek yapıyorlar, Sena Nur öz ve öz Alanya'nın kızı." 
CUMHURBAŞKANI ONAYININ ELİ KULAĞINDA
"İnşallah Alanyamızın ve Antalyamızın desteğiyle daha güçlü bir kadroyla önümüzdeki süreçte bölgemize hizmetlerin en iyisi Alanyamıza ve bölgemize gelmeye devam edecek. Üniversiteyi de onaylıyor Cumhurbaşkanımız eli kulağında geldi. Cumhurbaşkanımız en kısa sürede onaylayacak."
DENGELER KORUNDU
"Antalya'nın Milletvekili Listesi son derece güzel ve isabetli. Ulaştırma Bakanımızın gelmesi çok önemli. Bizim en çok ulaşım yolları, tren yolları havaalanları, otoban ve çevre yolları gibi ulaşım ile ilgili yatırımlarımız var. Kendisi de Karamanlı. İkincisi Doğu, Batı dengesi çok iyi güdülmüş bir liste. Üçüncüsü teşkilata önem veren bir liste. 3 tane milletvekili adayımız teşkilattan gelme. Mustafa Köse, Hüseyin Samani ve Gökçen Enç. Ayrıca kadın dengesi. Seçilebilecek yerden 2 tane kadın var. Biri başı açık, biri başı kapalı 2 tane kadın var. Ayrıca gençliğe de önem veren bir liste. Ben kesinlikle Alanya'nın adayı yok söylemlerine katılmıyorum."
 
Son Güncelleme: 09.04.2015 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81