Alanya Heyeti, Kardeş Talsi'de

Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, Letonya’daki kardeş şehri Talsi’de organize edilen Dizmara Uluslararası Festivale katıldı.

Alanya Heyeti, Kardeş Talsi'de

Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, Letonya’daki kardeş şehri Talsi’de organize edilen Dizmara Uluslararası Festivale katıldı.

15 Ağustos 2014 Cuma 05:18
Alanya Heyeti,  Kardeş Talsi'de
Alanya Belediyesi kardeş şehirleriyle ilişkilerini güçlendirerek sürdürüyor. Letonya'daki kardeş şehrimiz Talsi'de organize edilen Dizmara Uluslararası Festivale katılan Belediye meclis üyeleri Mehmet Kula, Zihni Asiltürk ve Gökhan Sipahioğlu temaslarına başladı. Talsi'de Belediye Başkanı Aivars Lacarus tarafından karşılanan Alanya heyeti, Danimarka. Estonya, Litvanya ve Finlandiya'dan gelen heyetlerle de çeşitli işbirliği alanlarında görüşmelerde bulunacaklar. Alanya heyeti adına kısa bir konuşma yapan meclis üyesi Mehmet Kula, “Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'in selamlarını getirdik. Kardeş şehir ilişkilerine büyük önem veriyoruz. Kardeş şehirlerimizle birlikte pek çok alanda işbirliğimizi geliştirmek istiyoruz. Dost Letonya halkını Alanya'da görmekten çok mutlu oluyoruz.” dedi. Alanya heyeti, resmi kabulün ardından Talsi'yi fotoğraflayıp tanımaya çalıştı. Heyet temaslarına hafta sonuna kadar devam edecek. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de “Bütün kardeş şehirlerimizle, sosyal alanlar, kültürel ve sportif etkinlikler ile eğitim alanlarında, ayrıca turizm ve ticari alanlarda işbirliğini arttıracağız” dedi.
 
Son Güncelleme: 15.08.2014 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81