Alanya gücü bilir

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın seçim ofisi AB Bakanı Çavuşoğlu’nun katılımıyla açıldı.

Alanya gücü bilir

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın seçim ofisi AB Bakanı Çavuşoğlu’nun katılımıyla açıldı.

26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:38
Alanya gücü bilir
Açılışta konuşan Çavuşoğlu, “Halkımız, güçlü bir Türkiye, güçlü bir lider, güçlü bir Cumhurbaşkanı istiyorum diyecek. Çünkü Antalya ve Alanya güçlü olmanın ne demek olduğunu bilir. Türkiye'nin yol hartasını belirleyecek bir seçim olacak. Türkiye her zaman güçlü lider ister. Birilerinin organize ettiği adaylara Türkiye prim vermez” dedi. 
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partinin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için,  2014 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkanı Adayı olan Hasan Sipahioğlu'nun da seçim ofisi olarak kullandığı hal kavşağında bulunan ofisin açılışını dün gerçekleştirdi. Açılışa Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, eski Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun yanı sıra birçok partili ve vatandaş katıldı. 
‘ALANYA ERDOĞAN’A OY VERECEK’
Törenin açılış konuşmasını yapan Berberoğlu, cumhurbaşkanını ilk kez halkın seçeceğini belirterek “ Buna CHP ve MHP hayır dedi.  Şimdi hangi yüzle gelip sizden oy isteyecekler. Halka sormadan uzlaşma ile Ahmet Necdet Sezer'i 5 parti lideri bir araya gelerek seçti. Ülke ekonomisi karanlığa, 5 partide sandığa gömüldü. Muhtar bile olamaz denilen Erdoğan 12 yıldır ülkemizde değişim ve dönüşüm gerçekleştirerek her alanda kalkınmayı kesintisiz sürdürmüştür. Alanya'da yaşayan hemşerilerim 12 yıldır kesintisiz hizmetlerini sürdüren sağlıkta, ulaşımda, eğitimde ve turizmde çağ atlayan Alanya'ya hayal bile edilemeyen hizmetleri yapan milletin adamına, dünya liderine oy vereceklerine inanıyorum. Erdoğan cumhurbaşkanlığını hak ediyor. Milletin adamı ile yeni Türkiye'yi hep beraber kuralım” dedi. 
‘GÜZEL MÜJDELERLE GELİYORUZ’
Berberoğlu'nun ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı konuştu. Arıcı, Erdoğan’ı ilk turda cumhurbaşkanı seçtireceklerine inandığını belirterek “Alanya'da da bunu başaracağız. Nasıl 12 Eylül 2010 referandumunda bunu başardıysak, bugün de bunları yapacağız” dedi. AB Bakanı Çavuşoğlu, Başbakan Erdoğan’ın selam ve sevgilerini getirdiğini belirterek Alanya’ya 12 yıldır hep birlikte güzel hizmetler yaptıklarını ifade etti. Hayalleri gerçekleştirip Türkiye ve Alanya’da ilkleri başardıklarını kaydeden Çavuşoğlu, “ Her geldiğimiz de güzel müjdeler veriyoruz” dedi. Hizmet için istemenin yanında proje yapıp hayata geçirmek gerektiğini ve bunun için de iradeye sahip olmanın önemine dikkat çeken Çavuşoğlu, şöyle konuştu: 
‘BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ OLACAK’
İşte tüm bu hizmetlerle 12 yıldır Türkiye'nin çehresini değiştiren,  kalkındıran, dünyadaki imajını baştanbaşa yenileyen ve güçlü Türkiye, güçlü irade, güçlü milli güç imajını oluşturan Ak Parti iktidarıdır. Ak Parti iktidarı Erdoğan'ın liderliğinde son 12 yılda Türkiye’de büyük hizmetler yaptı. Her seçim Türkiye'ye yeniden bir hamle kazandırmak için Türkiye'yi dünya ülkeleri arasında yer alması için yeni bir adım noktası olmuştur.  10 Ağustos seçimleri de çok önemli bir seçim olacak. Türkiye'nin yol haritasını belirleyecek bir seçim olacak. Türkiye'nin artık 2023-2053 ve 2071 hedefleri vardır ve bu hedeflerin temellerini hep birlikte atacağız. Cumhurbaşkanımız olarak Erdoğan'ın liderliğinde ve öncülüğünde bu hizmetlerimizi yapacağız. O yüzden bu seçim çok önemlidir. 
‘ALANYA GÜÇLÜ OLMAYI BİLİR’
Türkiye kararını verecek. Nasıl bir Cumhurbaşkanı istiyorum. Güçlü bir Türkiye, güçlü bir lider, güçlü bir Cumhurbaşkanı istiyorum diyecek halkımız. Alanya'da, Antalya'da bunu söyleyecek. Çünkü Antalya ve Alanya güçlü olmanın ne demek olduğunu bilir. Çünkü ülkenin istikrarı bozulduğu zaman o ülkeye turist bile gelmiyor. Çevremizdeki sorunlara rağmen Türkiye 12 yıldır dimdik ayakta ve her geçen gün büyüyor. Bu gücünü milletine yansıtıyor. Bu da Başbakanımız sayesinde olmuştur. İşte Cumhurbaşkanlığı seçimi sadece basit bir seçim olmayacak. Türkiye'nin yol hartasını belirleyecek bir seçim olacak. Türkiye her zaman güçlü lider ister. Birilerinin organize ettiği adaylara Türkiye prim vermez. Asgari darbe sonuçlarında bazılarının empoze ettiği adayları Türkiye hiçbir zaman seçmemiştir. Hele hele Antalya- Alanya hiç seçmemiştir. 
‘12 YILDIR BİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ’
Çünkü Antalya ve Alanya demokrasinin beşiğidir. Bu memleket Selçuklulara başkentlik yapmış bir memlekettir. Dolayısıyla güçlü olmanın ve güçlü liderin önemimi en iyi bilen şehirlerden biri de Antalya'dır. Bu 10 Ağustos'a yansıyacaktır. Alanya ve Antalya her zaman sivil demokrasiden yana olmuştur. Her zaman halkın adamlarının destekçisi olmuştur. Darbelere prim vermemiştir. 12 yıldır bizi hiç yalnız bırakmadınız. Her seçimde bize verdiğiniz desteği arttırdınız. Her seçimde bizi birinci yaptınız ve en son 30 Mart seçimlerinde de yine Ak Parti Antalya'da birinci olmuştur Antalya milletin adamının ve milletin içinde olanları seçer. Antalya dayatmalara gelmez. Kimsenin dayatmasına da prim vermez. Alanya- Antalya oynanan oyunları görür bilir ve bozar. İnşallah millet olarak, Alanyalılar olarak 10 Ağustos'ta Sayın Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı Adayımıza en güçlü desteği vererek Alanya'dan teşekkürlerimizi göndereceğiz” 
 

Son Güncelleme: 26.07.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81