Alanya Doğa Okulları beş ülkeyi ağırladı

Alanya Doğa Okulları, Diyarbakır Doğa Okulları iş birliğiyle yürütülen Erasmus+ Projesi’nde beş farklı ülkeyi kampüsünde ağırladı.

Alanya Doğa Okulları beş ülkeyi ağırladı

Alanya Doğa Okulları, Diyarbakır Doğa Okulları iş birliğiyle yürütülen Erasmus+ Projesi’nde beş farklı ülkeyi kampüsünde ağırladı.

25 Ekim 2016 Salı 23:26
Alanya Doğa Okulları  beş ülkeyi ağırladı
Alanya Doğa Okulları, Diyarbakır Doğa Okulları iş birliğiyle yürütülen Erasmus+ Projesi’nde beş farklı ülkeyi kampüsünde ağırladı. Proje kapsamında ilk olarak İsveç, İngiltere, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye’den katılan beş okulun ilkokul öğretmenleri tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yenilenebilir enerji anlatıldı. Ders içi etkinlikleri kapsamında rüzgar gülü çalışması yapan öğrenciler, enerji geri dönüşümüyle ilgili pek çok bilgi edindi. Resim ve ekoloji öğretmenleri eşliğinde Alanya’nın yöresel su kabağını boyayarak eğlenceli zamanlar geçirdi. Ekoloji dersine katılan öğretmenler ise Türk usulü turşu yapımını öğrendi. Programa İngiltere ekibi liderliğinde Erasmus+ Proje koordinasyon toplantısı ile devam edildi. Programın üçüncü gününde ise EXPO 2016, Side ve Manavgat gezisine katılan misafirler, Antalya’nın kültürel özelliklerini tanıma imkanı buldu. Erasmus+ Proje programı son gününde ise konuklar ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle soru cevap etkinliği yaptı ve kendileri için düzenlenen veda törenine katılarak duygusal anlar yaşadı. İlkokul öğrencilerinin yazdıkları hatıra mektupları ve Alanya magnetleri misafirlere takdim edildi. Bir hafta boyunca organizasyonun her kademesinde yer alan ve konuklara gönül bağı kuran t-MBA öğrencilerin kendi elleriyle boyadıkları t-MBA logolu su kabağı temsili olarak İngiliz ekibe armağan edilerek muhteşem etkinliklerle geçen bir hafta sonunda program son buldu ve misafirler uğurlandı.
Son Güncelleme: 25.10.2016 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81