Alanya'da korkutan yangın

Alanya'da ormanlık alana yakın bölgede meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

Alanya'da korkutan yangın

Alanya'da ormanlık alana yakın bölgede meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

30 Haziran 2016 Perşembe 23:17
Alanya'da korkutan yangın
Alanya'da ormanlık alana yakın bölgede meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Orman Müdürlüğü ekipleri ve itfaiyenin söndürmek için seferber olduğu yangın, 1 saatlik müdahalenin ardından ormana sıçramadan söndürüldü.

Yangın önceki gün saat 17.00 sıralarında Alanya-Antalya Karayolu'nun 3'üncü kilometresindeki Akhan mevkiinde bulunan makilik alanda çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına vatandaşların ihbarı üzerine Alanya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 2 arasöz, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 4 itfaiye aracı sevk edildi. Vatandaşların da söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın, otların tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü. Seferber olan ekipler, yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Ormana sıçramadan söndürülen yangının ardından bölgede güvenlik önlemi alındı.

Mehmet AL
Son Güncelleme: 30.06.2016 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81