Alan çalışması yaptılar

Alanya Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Murat Kuloğlu ve Dekan yardımcısı Akdeniz Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narin Derin, Alanya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Alan çalışması yaptılar

Alanya Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Murat Kuloğlu ve Dekan yardımcısı Akdeniz Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narin Derin, Alanya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

27 Mart 2015 Cuma 23:40
Alan çalışması yaptılar
Dün Alanya Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Murat Kuloğlu ve Dekan yardımcısı Akdeniz Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narin Derin dün Alanya'da ziyaret turu gerçekleştirdi. Kuloğlu ve Derin sırasıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i makamında ziyaret ettiler. 
 
'ALAN ÇALIŞMASI YAPIYORUZ'
57 Öğrencisiyle bu yıl eğitim ve öğretime açılan Alanya Tıp Fakültesi hakkında ziyaretlerde bilgi veren Dekan Kuloğlu, fakültenin en çok tercih edilen fakülteler arasında olduğunu belirterek, “Fakültemizin amacı, en kısa sürede ulusal ve uluslararası standartlarda güçlü, evrensel bilime katkıda bulunacak düzeyde tıp eğitiminin yanında; araştırmalar yapan, kaliteli, çağdaş ve bilimsel sağlık hizmeti sunan üst düzey bir tıp fakültesi konumuna ulaşmaktır" dedi.  Bir ilçede ilk kez bir Tıp Fakültesi kurulduğunu belirten Kuloğlu, hastane ve eğitim binası için Alanya’da yer baktıklarını ve birkaç alternatif arasından uygun olanını seçeceklerini ifade etti. 
 
'EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER'
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ise yaptığı konuşmada “Alanya’ya Alaaddin Keykubat Üniversitesi kurulacak ve Tıp fakültesi ile birlikte hastane de Alanya’ya gelecek. Yer tahsisi ve bina konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız ve gereken her türlü destek vereceğiz’’ dedi. Başkan Yücel, Yücel, Tıp Fakültesi’nin Alanya’nın sağlık alanında da başarı ile anılmasına büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade ederek, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Son Güncelleme: 27.03.2015 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81