Aktif eğitimciler iftarda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Alanya Temsilciliği eitimciler için iftar düzenledi. Düzenlenen iftara çok sayıda kişi katıldı.

Aktif eğitimciler iftarda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Alanya Temsilciliği eitimciler için iftar düzenledi. Düzenlenen iftara çok sayıda kişi katıldı.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 11:41
Aktif eğitimciler iftarda buluştu
Aktif Eğitimciler Sendikası Alanya Temsilciliği Ramazan ayı vesilesiyle iftar yemeği düzenledi. 
Özel Ufuk Fen &Anadolu Lisesi’nde düzenlenen iftar yemeğine okulların tatil olup öğretmenlerin Alanya dışında olmasına rağmen çok sayıda eğitimci katıldı. İftar yemeği sonunda konuşma yapan Alanya Temsilcisi Ramazan Çandır, sendikanın kuruluşundan bugüne geçen kısa sürede adına yakışır Aktif bir sendika görüntüsü çizdiğini, üyeleriyle sadece üyelik ve istifa döneminde değil de yaşamın tüm alanlarında bir araya geldiklerini söyledi. Sosyal sendikacılık adına Alanya’da birçok etkinlik yaptıklarını, eğitim ve eğitimcilerin problemlerinin tespiti ve çözüm önerileri üretmek için Ortak Akıl Toplantıları düzenlediklerini dile getirdi. Çandır, "Konuşmamda eğitim adına güzel şeylerden bahsetmek isterdim fakat Bürokratik katliamlar, işlemeler ve tasfiyelerle dolu bir yıl geçirdiklerini ve ardından torba yasaya eklenen memurun iş güvencesini kaldıran kanundan bahsederek devam ediyorum. Sendika olarak iş güvencesini kaldıran kanuna karşıyız. Bu mübarek günde yapılan iftar programına katılan değerli üyeler ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Son Güncelleme: 21.07.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81