Aktaş'tan, Yeni Zelanda önerisi

SP Alanya İlçe Başkanı Sinan Aktaş, son bir kaç gündür yaşanan 'Alanyalı Aday' polemiğine dahil oldu. Aktaş, "AKP’ye tavsiyem önümüzdeki seçimlerde annesi babası Alanyalı olan fakat Yeni Zelanda’da doğmuş büyümüş birisini getirip aday yapsınlar" dedi.

Aktaş'tan, Yeni Zelanda önerisi

SP Alanya İlçe Başkanı Sinan Aktaş, son bir kaç gündür yaşanan 'Alanyalı Aday' polemiğine dahil oldu. Aktaş, "AKP’ye tavsiyem önümüzdeki seçimlerde annesi babası Alanyalı olan fakat Yeni Zelanda’da doğmuş büyümüş birisini getirip aday yapsınlar" dedi.

17 Nisan 2015 Cuma 03:48
Aktaş'tan, Yeni Zelanda önerisi
Alanya'da bir kaç gündür yaşanan 'Alanyalı Aday' polemiğine Saadet Partisi İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ta katıldı. Aktaş açıklamasında, "CHP şu anda ben ne yaptım da ön seçim yaptım diye kafasını duvardan duvara vuruyor. Şu anda yastalar, siyahları giymişler, cenazeyi kaldırmaya hazırlanıyorlar.  7 Haziran’a cenazeyi kaldırmaya çalışacaklar. Büyük bir hata yaptılar. Deniz Baykal’ın annesi Alanyalı diye girdiler fakat işin içinde çıkamayınca maalesef CHP yasta" dedi. 
 
'MHP ÖDÜL YERİNE CEZA VERDİ'
MHP ile ilgili de konuşan Aktaş, "Gelelim MHP’ye MHP biliyorsunuz, Alanya’da belediyeyi kazandı. Bu ciddi bir sonuçtur. Ancak genel merkez MHP Alanya Teşkilatını ödüllendirmek yerine cezalandırma yoluna gitti ve beşinci sırayı vererek seçilmesi imkansız bir noktaya getirdi. Onlarda şu anda adeta bir şaşkınlık içerisindeler, durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama öyle bir şansları yok. Bizim oluşturduğumuz ittifakın içerisine girmiş olsalardı belki durumu kurtarabilirlerdi ancak Bahçeli böyle bir pozisyona girmedi" dedi. 
 
'AKP RİNGDE APARKAT YEMİŞ BOKSÖR GİBİ'
Diğer taraftan AKP’nin durumuna bakarsak Bir sürü Alanyalı aday adayı vardı AKP’nin içerisinde ama anlayamıyoruz, Alanya ile çok alakası olmayan insanları aday gösterdiler" diyen Aktaş, "Önce Sayın Berberoğlu durumu kurtarmaya çalıştı, İbrahim Aydın bizim adayımız dedi. Ama Aydın Manavgatlı ya işte hanımı Mahmutlarlı falan dedi ama olmadı. Arkasından Sena Nur Çelik hanımefendiyi Alanya’nın adayı diye lanse etmeye çalıştılar. Sayın Türel, Sayın Çavuşoğlu açıklama yaptı. Biz Sena Nur Hanım’a bir şey demiyoruz. Evet, annesi babası Alanyalı ama kendisi İstanbul’da doğmuş, orda büyümüş, Londra’da okumuş, Alanya’nın sorunlarını, meselelerini bilmesi mümkün değil. Yıllardır Alanya’da yaşayan buranın her yerini bilen insanlar dururken gidip İstanbul’dan böyle bir aday getirmek Alanya insanının bakış açısına ters bir harekettir. AKP’ye tavsiyem önümüzdeki seçimlerde annesi babası Alanyalı olan fakat Yeni Zelanda’da doğmuş büyümüş birisini getirip aday yapsınlar. Ondan sonraki seçimde hiç aday bulamazlarsa Alanya’dan Alaska’dan bir adam getirsinler. Böyle bir şey olur mu? 190 bin seçmeni olan 280 bin nüfusu olan Alanya’da bir tane aday bulamıyorsanız ne diyelim biz size. AKP Teşkilatı şu anda ringde aparkat yemiş bir boksör gibi sersemlemiş durumda. Sağa sola saldırarak durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama maalesef Alanya seçmenini buna inandırma şansları yok. Çavuşoğlu en son ‘Ahmet Davutoğlu bizim adayımızdır’ dedi. Yani Taşkentli Konyalı adamı da Alanya’nın adayı yaptılar ya diyecek bir söz bulamıyoruz" dedi. 
 
'ALANYANI EVLADI HÜSEYİN SARICADIR'
Bağımsız Aday olan eski Antalya Belediye Başkanı Hasan Subaşı ile ilgili de konuşan Aktaş, "Gelelim bağımsız adaya, Sayın Hasan Subaşı Elmalılı birisi, Alanyalı da değil. Niye bunu sahiplenme gibi bir atmosfer oluşuyor bunu da anlayamadım. Kaldı ki biz bağımlılardan ne fayda gördük ki bağımsızların Alanya’ya faydası olsun. Tek başına parlamentoya girse bir tane kişi ne gibi bir faydası olacak. Nasıl bir etkinliği olacak, nasıl söz geçecek. O yüzden Sayın Subaşı’nın herhangi bir şey yapması söz konusu değil. Onun üzerinden hareket etmek de çok doğru değil. Saadet Partisi’ne gelelim. Biz biliyorsunuz Büyük Birlik Partisi ile bir ittifak yaptık. Ciddi bir ittifaktır ve toplum içinde ciddi bir sinerji oluşmuştur. SP’nin adayı Alanya’nın Çarşı Mahallesi’nden Duzcu Ahmet’in oğlu Hüseyin Sarıca’dır. Öz ve öz Alanya’nın evladıdır. Alanya’nın her türlü sıkıntısı, sorununu gayet güzel bilen bir kardeşimizdir. Mutlaka bu seçimde SP’nin yaptığı bu ittifakı destekleyerek sizi yok sayan diğer siyasi partilere bir mesaj vermiş olacaksınız. Bu seçimde Milli İttifakı mutlaka desteklemenizi istiyorum. Biz Sayın Cumhurbaşkanı gibi 400 milletvekili istemiyoruz ama Antalya’dan 400 bin oy istiyoruz. Zaten 190 bini Alanya’da gerisi diğer taraflardan gelir inşallah. AKP, MHP, CHP gibi partilerde ki arkadaşların hepsi bizim kardeşimizdir. Bu ittifakı desteklemelerini istiyoruz ki. Bizi yok sayan partilere bir mesaj verelim" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 17.04.2015 03:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81