AKP yönetimi kahvaltıda bir araya geldi

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, kongrenin ardından yeni seçilen 60 kişilik yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile Alanya öğretmen Evi’nde kahvaltıda bir araya geldi.

AKP yönetimi kahvaltıda bir araya geldi

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, kongrenin ardından yeni seçilen 60 kişilik yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile Alanya öğretmen Evi’nde kahvaltıda bir araya geldi.

24 Kasım 2014 Pazartesi 02:12
AKP yönetimi kahvaltıda bir araya geldi
Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri Alanya Öğretmen Evi’nde İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Cumartesi günü sabah saat 09.00'da düzenlenen kahvaltıya yönetim kurulu üyelerinin tamamı katıldı. Kahvaltının sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Berberoğlu, düzenlenen kahvaltının 60 kişilik yönetim kurulunun birbiri ile tanışması için  organize edildiğini söyledi. Berberoğlu , "Bilindiği gibi kongremizi tamamladık. 30 asil, 30 yedek üyemiz seçildi. Birbirleri ile tanışıp kaynaşmaları için bugün onlar için bir kahvaltı organize ettik. Önümüzde ki süreçte 2015 seçimleri başlıyor. Bu seçim öncesi istekli ve tempolu bir çalışma gerçekleştirebilmemiz için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Allah kısmet ederse asil yada yedek üye ayrımı yapmadan hep birlikte 60 kişilik yönetim kurulu üyelerimiz ile beraberce çalışacağız. Bu çalışmaların neticesinde de seçimlerde başarılı bir sonuç almak istiyoruz" dedi.
 
'İNŞALLAH ARAMIZA KATILIR'
Ahmet Deniz Olgun'un Ak Parti'ye katılma iddiaları ile ilgili de konuşan Berberoğlu, "İnşallah gelip partimize katılır. Biz her zaman söylüyoruz. Ak Parti siyasette buluşma noktası. Büyüyen bir parti ve büyüyen bir parti olduğu içinde siyaseten bir çok kesimin birleştiği bir noktadır Ak Parti" dedi. 
 
'SAMANLIKTA İĞNE ARIYORLAR'
Saadet Partisi İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın SGK binası ile ilgili yaptığı eleştirilere de cevap veren Berberoğlu, "Bilindiği gibi Alanya'da devam eden ve ilk defa bir ilçede kurulan Sosyal Güvenlik Kurumu var zaten. Tüm vatandaşlarımızın sorununu çözen müdürü ve personeli de var. Ayrıca binanın taşınıp yeni bir binaya geçmesi söz konusu. Tabi ki bu zamanda alabilir ancak biz bunu 2015 bütçesine aldırdık. 2015 yılı içerisinde bunun ihalesi yapılacak ve yeni binasında hizmet etmeye başlayacak. Ben burada ilçe başkanlarımıza gerçekten teşekkür ederim. 'samanlıkta iğne arar' gibi bizi eleştirecek konu arıyorlar. Ancak enerjilerini yeni projeler için harcasalar ve Alanya için bir şeyler üretmeye çalışsalar ve bizim önümüze yeni projeler getirseler, bizde el birliğiyle Alanya'ya katkı sağlasak çok daha verimli olacağız" dedi. 
 
'BENİ İLGİLENDİRMEZ'
Geçtiğimiz günlerde şok bir kararla görevden alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı eski Başkanı Şevki Türktaş'ın görevden alınmasına yönelik bir soruya da Berberoğlu, "Ben AKP İlçe Başkanıyım. Diğer partilerin iç işlerine karışmak doğru olmaz. Beni de ilgilendirmez zaten" dedi.
 
Son Güncelleme: 24.11.2014 02:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81