AKEDAŞ kırsala el attı

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Müdürlüğü, Alanya’nın kırsal mahallelerinde yatırmalara başlıyor.

AKEDAŞ kırsala el attı

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Müdürlüğü, Alanya’nın kırsal mahallelerinde yatırmalara başlıyor.

14 Nisan 2015 Salı 03:19
AKEDAŞ kırsala el attı
Bu kapsamda Mahmutseydi, Türktaş, Dere, Süleymanlar, Uzunöz, Gümüşkavak gibi Dim bölgesi mahallelerini ziyaret eden Alanya Bölge Müdürü Ahmet Sait Akboğa ve CLK Akdeniz Perakende Satış Alanya İlçe Müdürü Niyazi İnce, bölge halkıyla görüşerek yatırım çalışmalarını planladı. 
Mahalle muhtarları ve bölge halkıyla görüşerek taleplerini alan Bölge Koordinatörü Akboğa, “Arıza onarım ve bakım ekiplerimiz yapılan planlama dahilinde 30 yıllık ekonomik ömrünü  doldurmuş tüm trafolarımızı değiştirmeye başladık.  Kırsal mahalleri besleyen elektrik nakil hatlarımızı şubat ayından beri yapılan çalışmalar ile bakımlarını bitirmek üzereyiz. Alanya merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de yatırımlarımız olacak. Bunun için planlama yapıyoruz” dedi.Talepler doğrultusunda 2015 yılı sonu 2016 yılında yapılacak çalışmaları planlayacaklarını söyleyen Akboğa, “Bu tespitler doğrultusunda acil ihtiyaçları gidermeyi amaçlıyoruz. Çalışmalarımız bölge bölge sürecek. Belli bir plan dahilinde tüm kırsal mahallelerin acil sorunlarını gidereceğiz. Ayrıca kırsal mahallelerimiz lamba bakım ve mahalle içinde acil sorunlar için arıza bakım ve onarım ekibimiz bir gün boyunca her mahallede çalışma yaparak yaz dönemindeki sorunları aşmayı hedefliyoruz” dedi. Bölgeye giden Perakende İlçe Müdürü İnce ise muhtarlara ve bölge halkına bilgi güncelleme ve indirimli enerji kullanımı konularında bilgi verdi. Abonesi olmayan tüketicileri de uyaran İnce, “Abonesi olmadan enerji kullanan tüketiciler kaçak durumuna düşer ve yakalanmaları halinde haklarında yasal işlem yapılır. Tüketicilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için en kısa sürede abonelerini yapmaları menfaatleri icabı olacaktır” diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 14.04.2015 03:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81