Akdeniz EDAŞ'a Başkanlardan tam destek

Özelleştirmenin ardından Alanya’ya bir yılda 35 milyon TL’yi aşan yatırım yapan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Koordinatörlüğü’nün son olarak 40 yıllık hatları yenilemeye başlaması Alanya’nın sivil toplum kuruluşları tarafından büyük destek gördü.

Akdeniz EDAŞ'a Başkanlardan tam destek

Özelleştirmenin ardından Alanya’ya bir yılda 35 milyon TL’yi aşan yatırım yapan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Koordinatörlüğü’nün son olarak 40 yıllık hatları yenilemeye başlaması Alanya’nın sivil toplum kuruluşları tarafından büyük destek gördü.

25 Haziran 2015 Perşembe 15:19
 Akdeniz EDAŞ'a Başkanlardan tam destek
Yaptığı açıklamayla 1973 yılında yapılan beton direkli havai hatları yenilediklerini ve çok kısa bir süre içerisinde bu hatlara enerji vererek, Alanya merkezi besleyecek alternatif hatlar oluşturacaklarını belirten Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa’ya tebrik mesajları yağdı. 
BAŞKANLAR YATIRIMLARDAN MEMNUN
Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başta sanayi bölgesine yapılan yeraltı çalışması olmak üzere Alanya'da yapılan çalışmaları takdirle izliyoruz. Özelleştirmenin faydalarını önümüzdeki süreçte göreceğimizi yapılan yatırımlarla görüyoruz” dedi.Bakkalar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, yapılan yatırımlar için Akdeniz EDAŞ’a teşekkür ederek, “Müdürümün kıymetini bilelim. Çok büyük yatırımları şirket vasıtasıyla ikna edip getirebiliyor. Alanya hakkettiği Müdürü buldu, hak ettiği yatırımı da alıyor. Tabi çalışmalar esnasında kesinti olabilir. Ancak ciddi yatırımları kısa sürede yapmak her yiğidin harcı değil”” ifadelerini kullandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ilçe Koordinatör yardımcısı Nurettin Uludağ da Akboğa’ya destek vererek “Biraz daha sabır ve biraz daha destek lütfen. Az kaldı. Akboğa ve ekibine güvenimiz tam” ifadelerini kullandı. 
MUHTARLARDAN TAM DESTEK
Akboğa’ya muhtarlar da desteğini gösterdi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Musa Akın “Müdürüm hizmetleriniz için teşekkürler. Mahallemiz direklerden ve tellerden temizleniyor az kaldı. Kalan yerlerinde en kısa zamanda halledileceğinden eminiz. Sağolun iyi ki varsınız” derken, Dinek Mahalle Muhtarı Mevlüt Erdoğmuş, “Müdürüm siz Alanya’ya geldikten sonra Alanya hizmet görür oldu. Meyve veren ağacı taslarlar Alanya’mıza verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.  Uğurlu Muhtarı Ahmet Sarı da mahallesinde bugüne kadar ciddi bir yatırım görmediklerini ancak Akboğa ve ekibinin gelmesinin ardından mahallede yatırımların başladığını söyleyerek “Uğurlu’da voltaj düşüklüğünden dolayı bir evde aynı anda iki elektrikli cihaz çalıştıramıyorduk. Bu noktada çok mağdurduk. Mahallemiz kurulduğundan beri ciddi bir yatırım görmedik. Yapılan yatırımların ardından bu mağduriyetimizin giderileceğini görüyoruz. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
ESNAFLAR DA TEŞEKKÜR ETTİ
Özelleştirmenin ardından yapılan yatırımları yakından takip eden çok sayıda esnaf da Akboğa’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan yatırımların gözle görüldüğünü ve çok şeyin değiştiğini söyleyen esnaflar ilçe halkından biraz daha sabır göstermesini istedi. 
AKBOĞA MÜJDEYİ VERDİ
Teşekkür ve tebrik mesajlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, yatırımların geçmiş yıllara nazaran kıyaslanmayacak ölçüde olduğunu ancak bunun yetmediğini söyledi. Özelleştirmenin verdiği dinamikle yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Akboğa, yatırımların belli bir plan dahilinde artarak devam edeceğini belirterek kırsal mahallelere yatırım isteyen esnaf ve muhtara da müjdeyi verdi. Akboğa, “Kırsalda yatırımlarımız başladı. Öncelik sırasına göre çalışmalarımız yürütüyoruz. Birçok kırsal mahalle ve yaylalarda önemli çalışmalar yapacağız” dedi. 
Son Güncelleme: 25.06.2015 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81