Ak Parti'ye Çavuşoğlu kaptanlık yapacak

AK Parti 14 kişilik Antalya Milletvekili Aday Listesini YSK'Ya teslim etti. Listede alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu 1., Sena Nur Çelik 5. ve İbrahim Aydın ise 6. sırada yer aldı.

Ak Parti'ye Çavuşoğlu kaptanlık yapacak

AK Parti 14 kişilik Antalya Milletvekili Aday Listesini YSK'Ya teslim etti. Listede alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu 1., Sena Nur Çelik 5. ve İbrahim Aydın ise 6. sırada yer aldı.

19 Eylül 2015 Cumartesi 03:58
Ak Parti'ye Çavuşoğlu kaptanlık yapacak
AK Parti, Antalya milletvekili aday listesini açıkladı. 7 Haziran seçimlerinde 3 dönem kuralına takılan eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya birinci sıradan aday gösterilirken, Antalya Milletvekili, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ise Mersin’den aday gösterildi. AK Parti, 9’cu sırada da değişiklik yaparak, 7 Haziran seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulunamayan Nevin Korkmaz yerine Işılay Işıldar Can’ı aday gösterdi. 7 Haziran'da da 5. sırada yer alan Avukat Sena Nur Çelik ve 6. sırada ki İbrahim Aydın'ın ise yeri değişmedi. 
 
'İLK GÜNKÜ AŞKLA DEVAM ANTALYA'
İlk değerlendirmeyi yapan 2002, 2007 ve 2011 Genel Seçimleri'nde Antalya Milletvekili Adayı olup seçilen, 7 Haziran'da AKP tüzüğündeki 3 Dönem kuralına takıldığı için aday olamayan, ancak 1 Kasım Seçimleri öncesi esnetilen kuraldan ötürü yeniden ve 4. kez Antalya Milletvekili Adayı olan Alanyalı eski Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu'nun ilk mesajı, "İlk günkü aşkla devam Antalya" oldu.
 
Listeleri değerlendiren Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Listemiz Alanya'ya, Antalya'ya ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 13 yıllık Ak Parti iktidarı döeminde Ankara'da mecliste Alanya'mız her zaman en üst düzeyde temsil edilmiştir. Aldığı hizmetlerle de hep ilk sıralarda yer almıştır. İnşallah bu dönem de de böyle olacaktır. Tekrar listemizin hayırlı olmasını diliyorum.
 
'BENİM İÇİN ONUR OLACAK'
Ak Parti 5. sıra adayı Sena Nur Çelik şunları söyledi: "1 Kasım Türkiye’nin kader seçimidir.
Antalya’ya, memleketime hizmet etmek, bu hareketin hizmet halkası içerisinde bulunmak benim için yeniden büyük bir onur olacaktır. Siyasete girdiğim günden bu yana dualarıyla yanımda duran, destek veren güzel yürekli, engin gönüllü Antalyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aynı  heyecanla benimle birlikte gece gündüz, dağ bayır demeden koşturan başta il başkanımız Rıza Sümer ve İlçe Başkanlarımız olmak üzere teşkilatımızın değerli yöneticileri ve mensuplarına ve bir dava bilinciyle gönüllü olarak bu hizmete kervanının halkası olan herkese şükranlarımı sunuyorum.1 Kasım seçimleri Antalya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun.
 
İşte Ak Parti'nin Antalya Milletvekili Aday Listesi:
Antalya 1 - Mevlüt Çavuşoğlu
Antalya 2 - Mustafa Köse
Antalya 3 - Hüseyin Samani
Antalya 4 - Gökçen Özdoğan Enç
Antalya 5 - Sena Nur Çelik
Antalya 6 - İbrahim Aydın
Antalya 7 - Atay Uslu
Antalya 8 - İbrahim Türkiş
Antalya 9 - Işılay Işıldar Can
Antalya 10 - Hakkı Beşkazalı
Antalya 11 - Ercan Mekteplioğlu
Antalya 12 - İzzet Yılmaz
Antalya 13 - Murtaza Tamyürek
Antalya 14 - Mustafa Akdeniz
 
Son Güncelleme: 19.09.2015 03:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81