Ak Parti Alanya'da olağanüstü toplantı

Ak Parti'de Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Mustafa Ataş'ın da katılacağı olağanüstü genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Alanya Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Ak Parti Alanya'da olağanüstü toplantı

Ak Parti'de Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Mustafa Ataş'ın da katılacağı olağanüstü genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Alanya Kültür Merkezi'nde yapılacak.

24 Eylül 2016 Cumartesi 04:35
Ak Parti Alanya'da  olağanüstü toplantı
Ak Parti'de Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Mustafa Ataş'ın da katılacağı olağanüstü genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Alanya Kültür Merkezi'nde yapılacak. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, tüm partilileri bugün ki toplantıya davet etti.

Alanya, Manavgat, Gazipaşa Ak Parti ilçe teşkilatları, bugün ilçeye gelecek olan Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olan Mustafa Ataş başkanlığında olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Geniş katılımlı toplantıya partinin tüm üst birimleri ve yönetimi katılacak. Avsallar'da bulunan Vom Otel'de kamp yapan Ak Parti Üsküdar ilçe Teşkilatı, toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olan Mustafa Ataş'ı da davet etti. Alanya'ya gelecek olan Ataş, Antalya İl Teşkilat Başkanı Rıza Sümer'i arayarak bu vesile ile Alanya'da da bir toplantı düzenlemek istediğini belirtti. Ataş ayrıca toplantıya Alanya'nın yanısıra Manavgat ve Gazipaşa ilçe teşkilatlarının da tam kadro katılmasını istedi. bugün saat 09.00'da Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleşitirelecek olan geniş katılımlı toplantıya her üç ilçenin teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi, mahalle başkanları, eski ilçe ve belde başkanları ile eski belediye başkanları da iştirak edecekler. Erken seçim söylentilerinin hemen ardından böyle bir toplantının yapılması ise "Seçim kapıda" iddialarını tekrar gündeme getirdi.

BERBEROĞLU PARTİLİLERİ DAVET ETTİ
Bugün düzenlenecek olan toplantıya tüm parti üyelerini davet eden Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Sayın Genel Başkanımızı bugün Alanya'mızda ağırlayacağız. Tüm partililerimizi bugün saat 09.00'da Alanya Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz genişletilmiş İlçe Danışma Toplantımıza davet ediyoruz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 24.09.2016 04:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81