AĞZINA SAĞLIK

Kaymakam Özdemir’in “Biz sapık mıyız? Bu nasıl kepazelik!” sözleri ile turizmdeki yaşanan çirkinliklere sert çıkması tüm ülkeden destek gördü. Okuyucular haber sitelerine “Ağzına sağlık kaymakam bey” diye Özdemir’i destekleyen yorumlar yazdılar.

AĞZINA SAĞLIK

Kaymakam Özdemir’in “Biz sapık mıyız? Bu nasıl kepazelik!” sözleri ile turizmdeki yaşanan çirkinliklere sert çıkması tüm ülkeden destek gördü. Okuyucular haber sitelerine “Ağzına sağlık kaymakam bey” diye Özdemir’i destekleyen yorumlar yazdılar.

19 Nisan 2014 Cumartesi 11:34
AĞZINA SAĞLIK
GÜNDEME DAMGA VURDU 
Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir’in önceki gün ALTSO’da gerçekleştirilen İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ndaki sözleri ülke gündemine damgasını vurdu. Özdemir, turizme katkı sağlamayanların bu sektörden fayda beklememesi gerektiğini vurgulayarak, turizm 2 İsveçli kıza 14 kişinin laf atmasına “Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik?” diye sert çıkmıştı. 
SİZİN GİBİ ADAMLAR LAZIM
Birçok haber sitesi Kaymakam Özdemir’in bu sözleri ile haberi duyurdu. Ülkenin turizm sorunlarının temeline ışık tutan Özdemir’in sözleri okuyucular tarafından da büyük destek gördü. “Ağzına sağlık kaymakam bey” diyen okuyucular, “Sayın kaymakamını, sizin gibi devlet adamları lazım bu memlekete doğruyu konuşan. Devlet ancak dürüst devlet adamlarıyla düzelir.” diye yazdılar. Çözüm önerileri sunan okuyucular sorunun sadece Alanya’ya has bir durum olmadığını da belirttiler.
İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI:
- Sadece Alanya’da olmuyor. Türkiye’nin her yerinde var bunlar.
-Böyle geri zihinliler oldukça ülkenin milli geliri olan turizmden fazla bir beklentimiz olmasın.  Bunlar yüzünden gelişemiyoruz. Cahil, okumamış, eğitimsiz adamlar ama biri anasına bacısına bir laf attı mı namus meselesine döndürüp katil oluverirler. Onlar turist olabilir ama her şeyden önce insan. Ama nerde bu anlayış.
-Hay ağzına sağlık Kaymakam Bey. Pimi çekilmiş el bombası gibi gezen sapıklar var.
-Dinden uzaklaşan, cahilleşen, insanlara saygısı olmayan cehalet bir anlayıştan ne beklenebilir ki!
-Helal olsun, doğru söylüyorsun
-Kaymakama hak veriyorum
-Bu Alanya’ya has bir durum değil. Bu Türkiye’ye has bir durum. Bu zihniyettekiler nerde güzel bir kız görsün laf atıp taciz ediyor. Nereli olduğunun da önemi yok. Hatta güzel olmasını da önemsemiyorlar. Kadın olsun, nefes alsın yeter onların taciz etmesi için. 
-Ağzınıza sağlık Sayın kaymakamım. Sizin gibi devlet adamları lazım bu memlekete doğruyu konuşan.
-Ananıza bacınıza nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. Şimdi dağılın!
-Devlet ancak dürüst devlet adamlarıyla düzelir. Ağzına sağlık hocam. 
-Adam haklı beyler, dağılın
-Gençlerde ahlak bilinci mi kaldı Allah aşkına. Her şey mubah onlara göre. Allah sevgisi ve korkusu yok ki bilinç yok ki. Ömürleri sözlüklerde, twetterlerde, Facebooklarda tükeniyor. Çoğunun bir amacı yok. İsyankâr ruhlu asi genç rollerinde küfretmeyi özgürlük sayıp yaşıyorlar boş boş. 
-Gençlere dini değerleri anlatmıyoruz. Sonuç, Allah korkusu olmayandan her şey beklenir.
-Gerçekten dediği doğru Sayın Kaymakamın. 3 kızın arkasından 4 erkeğin takip edip rahatsızlık verdiği yerdir Alanya maalesef.
 

Son Güncelleme: 19.04.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81