Acentacılar Çavuşoğlu dedi

TÜRSAB Alanya BYK hafta sonu genel kurulunu gerçekleştirdi. 8 yıl aranın ardından ilk kez sandık başına giderek başkanlarını seçen TÜRSAB üyeleri, seçimini mevcut başkan Çavuşoğlu'ndan yana kullandı. 287 üyesi olan TÜRSAB'ın 223'ü sandık başına giderek, 13 oy farkla diğer aday Sözer'i geride bırakan Çavuşoğlu, 117 oy alarak başkanlık görevine devam edecek.

Acentacılar Çavuşoğlu dedi

TÜRSAB Alanya BYK hafta sonu genel kurulunu gerçekleştirdi. 8 yıl aranın ardından ilk kez sandık başına giderek başkanlarını seçen TÜRSAB üyeleri, seçimini mevcut başkan Çavuşoğlu'ndan yana kullandı. 287 üyesi olan TÜRSAB'ın 223'ü sandık başına giderek, 13 oy farkla diğer aday Sözer'i geride bırakan Çavuşoğlu, 117 oy alarak başkanlık görevine devam edecek.

16 Mart 2014 Pazar 23:42
Acentacılar Çavuşoğlu dedi
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Yürütme Kurulu (BYK) başkanını 8 yıl aradan sonra ilk defa atama değil de, sandık başına giderek seçti. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) hafta sonu TÜRSAB Alanya BYK üyelerinin katılımı ile gerçekleşen genel kurulda Beyaz Liste ile mevcut Başkan Suat Çavuşoğlu, Turuncu Liste ile de Hayrettin Sözer birbiri ile yarıştı. Üyelerin sandık başına gitmeden önce konuşmaların yapıldığı genel kurulda, ilk olarak TÜRSAB Genel Merkez Genel Sekreteri Çetin Gürgün söz aldı. Acentecilerin en büyük sorununun iletişim olduğuna dikkat çeken Gürgün, bu sorun nedeniyle BYK'ların ayda iki kez toplantı yapacağını kaydetti. Gürgün, "Bu toplantılarımızla bölgelerin sorunları yerinde çözüm bulmuş olacak. Bunun yanı sıra komitelerimize yoğunluk vererek herkesin kendi alanında daha profesyonel çalışması sağlanacak. İç turizm komitesinin bu anlamda yapmış olduğu erken rezervasyon çalışmasının şuan çok önemli olduğunu ve aşamaya geldiğini hepimiz biliyoruz. Bu komite çalışmasıdır. Bu nedenle bu komitelere daha da ağırlık vereceğiz. Komitelerin yapmış olduğu çalışmalar web sitelerimizde yayınlanacak. Alınan kararları burada tüm üyelerimiz görebilecek" dedi. 
 
"BURASI GÖNÜL İŞİDİR"
Mevcut Başkan Çavuşoğlu'nun karşısına aday olarak çıkan Sözer ise, üyelerini temsil etme noktasında en iyi yere taşıyacağı vaadini verdi. Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik mesajı veren Sözer, "Alanya'da bulunan 287 acentacı olarak birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. TÜRSAB Alanya BYK kariyer ya da para kazanma yeri değildir. Burası gönül işidir. Ben size hizmeti bütün gönüllülüğümle vermeye hazırım. Sizlerin desteğini istiyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu. 
 
"TÜRSAB DEMOKRASİDEN PAY ALACAK"
TÜRSAB Alanya BYK'da 8 yılın ardından ilk kez seçime gidildiğini belirten Çavuşoğlu ise, demokrasiden pay alacakları için de oldukça mutlu olduğunu kaydetti. Çavuşoğlu, "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 12'si Alanyalı acentecilerimiz tarafından getirilmekte. O nedenle bizim acentecilerimiz sadece Alanya değil, Türkiye içinde oldukça önem taşımaktadır. Ben bu nedenle Alanyalı acentecilerimiz için bu seçimin iyi ve güzel geçmesini diliyorum. Diğer adayımıza ben başarılar diliyorum. Biz ilk defa bütçe aldık, bir avukatımız oldu. Bunlar iyi güzel şeyler. Buraya kim gelirse gelsin ben bunların devam etmesini istiyorum" diye konuştu.
 
"KAZANAN ÇAVUŞOĞLU OLDU"
Sabah saat 11,00'da başlayarak saat 15:00'a kadar süren üyelerin oy kullanımı ardından sandıklardan çıkan oyların sayımı gerçekleştirildi. 287 üyenin 223'ü sandık başına gitti. Beyaz liste ile yarışan Çavuşoğlu 117 oy alarak, 13 farkla atama yolu ile sürdürmüş olduğu başkanlık görevine bu kez üyeler tarafından seçildi. Kendisini destekleyen ve desteklemeyen tüm üyelere teşekkür eden Çavuoğlu, "Şimdi üyelerin seçimi, tercihi doğrultusunda bu görevi yerine getireceğim. Önceden temsili bir görev gibi idi. Şimdi daha sağlam çalışmalar yürüteceğiz" dedi. Çavuşoğlu'nun listesi ise şöyle oldu: "Mehmet Nedanlı, Kerim Sarıkaya, Cüneyt Özpamuk, Hüseyin Çelik, Sabit Dağ, Cengiz Topçu, Harun Demirci, Bülent Elbeller."
 
Son Güncelleme: 16.03.2014 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81