Abisinin yanına tabutla gitti

Alanya'da, kanserden ölen ağabeyinin ağrı giderici bandını vücuduna yapıştırarak uyuyan ve sabah evinde ölü bulunan orta okul son sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Pınar Demiryılmaz'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Abisinin yanına tabutla gitti

Alanya'da, kanserden ölen ağabeyinin ağrı giderici bandını vücuduna yapıştırarak uyuyan ve sabah evinde ölü bulunan orta okul son sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Pınar Demiryılmaz'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

17 Şubat 2015 Salı 00:59
Abisinin yanına tabutla gitti
Oba Mahallesi'nde babası Veli Demiryılmaz'ın evinde pazar sabahı ölü bulunan Pınar Demiryılmaz'ın cenazesi, dün Antalya Adli Tıp Morgu'ndan alınarak Alanya'ya getirildi. Pınar Demiryılmaz'ın cenaze aracıyla evinin önüne getirilmesiyle birlikte Manavgat'ta yaşayan annesi Türkan Demiryılmaz, babasıyla birlikte Alanya’da yaşayan kız kardeşi Gül Demiryılmaz ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Burada yapılan duanın ardından cenaze defnedilmek üzere Tosmur Sahil Mezarlığı'na götürüldü. Burada yapılan cenaze namazına Manavgat'tan gelen Pınar Demiryılmaz'ın arkadaşları da katıldı. Cenaze namazı sırasında arkadaşları ağlayarak Demiryılmaz'ın fotoğrafını taşıdı. İkindi namazı öncesi kılınan cenaze namazının ardından Demiryılmaz gözyaşları arasında defnedildi.
‘AĞABEYİMİN YATAĞINDA YATACAĞIM’ DEMİŞ
Mezarlıkta gazetecilere açıklamada bulunan baba Veli Demiryılmaz, bir iş için Manavgat'ta bulunduğunu kızıyla Cumartesi akşam telefonda görüştüğünü söyledi. Kızının telefonda kendisini özlediğini söylediğini belirten Veli Demiryılmaz, "Babacığım nasılsın, seni özledim dedi. ‘Ne oldu kızım, daha dün gittim Manavgat'a’ dedim. Kızım 'yarından sonra gelirim' dedim. Bana 'harçlığım da kalmadı' dedi. 'Tamam kızım getiririm' dedim. Rahmetli ağabeyi Şevket 8 ay önce kanserden vefat etmişti. 'Ağabeyimin yatağında yatacağım' demiş. Ölen ağabeyinin kullandığı ağrı bantlarını almış. O bantları vücuduna yapıştırmış. Ondan sonra da bir daha uyanmamış. Bantları çıkarmak istemiş ama çıkaramamış. Çünkü bantları yapıştırdığı yerlerde tırnak izi var" dedi. 
KIZIMIZI KURTARAMADIK
Üvey anne Zahide Demiryılmaz ise durumu fark ettiklerinde hiçbir şey yapamadıklarını dile getirerek "Kızımızı kurtaramadık. Ambulans geç geldi. Bir şey yamadım. O da benim evladım. Elimden hiçbir şey gelmedi. Ağabeyinin yatağında yatmak istedi. Kız kardeşi Gül'ü odadan çıkarıp ölen ağabeyinin odasında yalnız yattı. Ben dayanamıyorum. Kuzumu kaybettim" diye konuştu. 
 
TANRISEVEN TAZİYE'DE BULUNDU
Pınar Yılmaz'ın akşam saatlerinde Oba Mahallesi'nde bulunan evlerine giden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise, Demiryılmaz ailesine taziyelerini bildirdi.
 
OKULA BİR HAFTA ÖNCE KAYDOLMUŞTU
Manavgat'ta yaşayan öz anne Türkan Demiryılmaz'ın evinden bir süre önce ayrılarak Alanya'daki babası Veli Demiryılmaz'ın evine yerleşen orta son sınıf öğrencisi Pınar Demiryılmaz, bir hafta önce Hacıkadiroğlu İlköğretim Okulu'na kayıt yaptırmıştı. Pınar Demiryılmaz Pazar günü sabah saatlerinde yatağında yakınları tarafından ölü bulunduktan sonra cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırılmıştı.
Mehmet AL
 

Son Güncelleme: 17.02.2015 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81