900 gram ur çıktı

Muğla'da yaşayan 81 yaşındaki Şerafettin Arslan , prostat rahatsızlığı nedeniyle gittiği Muğla ve Türkiye çapındaki hastanelerde durumu riskli görülerek ameliyata alınmadı.

900 gram ur çıktı

Muğla'da yaşayan 81 yaşındaki Şerafettin Arslan , prostat rahatsızlığı nedeniyle gittiği Muğla ve Türkiye çapındaki hastanelerde durumu riskli görülerek ameliyata alınmadı.

24 Ocak 2015 Cumartesi 03:13
900 gram ur çıktı
Bu nedenle  Özel Alanya Anadolu Hastanesi'nde Üroloji Uzmanı Dr. Cem Özlük'ün ellerine kendisini teslim eden Arslan, başarılı geçen ameliyat sonucunda eski sağlığına kavuştu. Özlük, "Ameliyatta 900 gramlık prostatı başarılı bir şekilde çıkardık. Belki de bu denli bir prostat Türkiye rekoru olabilir" dedi. 

Muğla'da yaşayan 81 yaşında ki Şerafettin Arslan isimli vatandaş prostat kanaması nedeniyle gittiği bir çok hastanede riskli olduğundan dolayı ameliyat olamazken tavsiye üzerine geldiği Alanya'da Özel Alanya Anadolu Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Cem Özlük tarafından ameliyata alındı. Başarılı geçen 3 saatlik bir operasyonun ardından eski sağlığına kavuşan Arslan,  ameliyatın ardından 1 hafta boyunca kontrol altında tutuldu. Arslan dün hastaneden taburcu edildi.
 
'KİMSE RİSK ALMAK İSTEMEDİ'
Hastalık sürecini anlatan Arslan, "Muğla'da prostat sorunu ile devlet hastanesine gittik. Bize bu ameliyatı yapacak imkanları olmadığı söylendi ve başka bir hastaneye gitmemizi istediler. Bizde özel bir hastaneye gittik. Ancak burada da bu ameliyatın riskini alabilecek bir doktor bulamadık. Daha sonra orası Özel Alanya Anadolu Hastanesi'nde Cem Özlük hocamız ile irtibata geçerek bizi Alanya'ya yönlendirdiler. Sonra Cem hocamızı aradık ve kendisi bize 'Acil hasta bekletilir mi hemen getirin" dedi ve oğlum ile torunum beni Anadolu hastanesine getirdi. Cem hocamız hiç vakit kaybetmeden beni ameliyata aldı ve başarılı geçen 3 saatlik operasyonun ardından eski sağlığıma kavuştum. Ben öncelikle doktorumuz Cem hocama ve daha sonra Özel Alanya Anadolu Hastanesi personellerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
'TÜRKİYE'DE BİR İLK OLABİLİR'
Yaptığı başarılı operasyonlarla adından söz etmeye başlayan Dr. Cem Özlük ise, "Hastamız prostat ameliyatı için oldukça geç kalmıştı ve bize başvurduğun da ciddi prostattan kanaması vardı. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatımızın ardından hastamızdan 900 grama yakın prostat dokusu ve 3 adet 1 cm civarında mesane taşı oldukça zor geçen bir ameliyatla çıkartıldı. Belki de bu kadar büyük bir prostat ameliyatı Türkiye'de ilk kez yapılmış olabilir. Hastamızın da dediği gibi Muğla'da hiç bir hastane bu ameliyatın riskini alamamış. Çünkü çok ciddi bir cerrahi operasyon gerektiren bir rahatsızlık bu. Özel Alanya Anadolu Hastanesi olarak her zaman ilk önce hastalarımızın sağlığını göz önünde bulundurarak ne kadar kaliteli bir hastane olduğumuzu birkez daha göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben Şerafettin amcamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. 
 

Son Güncelleme: 24.01.2015 03:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81