9 şehirden 10 okul Antalya'da buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 23’ncüsünü düzenlediği Liselerarası Tiyatro Şenliği, Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nin ‘Hayrola Karyola’ adlı oyunu ile sona erdi.

9 şehirden 10 okul Antalya'da buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 23’ncüsünü düzenlediği Liselerarası Tiyatro Şenliği, Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nin ‘Hayrola Karyola’ adlı oyunu ile sona erdi.

26 Mayıs 2016 Perşembe 22:06
9 şehirden 10 okul  Antalya'da buluştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 23’ncüsünü düzenlediği Liselerarası Tiyatro Şenliği, Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nin ‘Hayrola Karyola’ adlı oyunu ile sona erdi. 1994 yılında Antalya içinden 6 lisenin katılımıyla başlayan ve 2005 yılında ulusal boyuta taşınan Liselerarası Tiyatro Şenliği, Antalya’ya tiyatro dolu günler yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen şenliğe bu yıl İstanbul, Ankara, Sakarya, Muğla, Konya, Denizli, Aydın, Erzurum ve Antalya olmak üzere 9 ilden 10 okul katıldı.

GENÇ YETENEKLER
Tiyatro sanatını liseler düzeyinde sevdirip, yaygınlaştırmayı, öğrencilerin sanat düzeylerinin yükselmesine katkıda bulunmayı hedefleyen Liselerarası Tiyatro Şenliği 10 gün boyunca tiyatro şölenine sahne oldu. Oyunların sahnelendiği Yeni Mahalle Kültür Merkezi, tiyatro severlerle dolarken, ilgiyle izlenen genç tiyatrocular, yetenekleri performansları ile göz doldurdu. Genç yetenekler izleyicilerden tam not aldı.

KATILIM BELGESİ VERİLDİ
Liselerarası Tiyatro Şenliği, Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nin sahneye koyduğu “Hayrola Karyola” adlı gösterimi ile sona erdi. Uzun süre ayakta alkışlanan öğrenciler, yeteneklerini sergilemiş olmanın mutluluğunu yaşadı. Şenliğe katılan öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel adına katılım belgesi verildi.

Son Güncelleme: 26.05.2016 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81