4 dev proje

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya'ya yapılması planlanan 4 dev proje için Antalya Büyükşehir Belediyesi Yatırımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin başkanlığında Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'inde katıldığı 3 ayrı toplantı gerçekleştirildi.

4 dev proje

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya'ya yapılması planlanan 4 dev proje için Antalya Büyükşehir Belediyesi Yatırımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin başkanlığında Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'inde katıldığı 3 ayrı toplantı gerçekleştirildi.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 04:19
4 dev proje
ANTALYA HEYETİ ÇIKARMA YAPTI
Alanya'da yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'ya yapmayı planladığı 4 dev proje öncesi Alanya Kaymakamlığı'nda ardı ardına toplantılar düzenledi. Toplantılara Antalya Büyükşehir Belediyesi Yatırımlardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Orman İşletmesi, Mili Emlak yetkilisi, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin teknik elemanları katıldı.
 
HAL PROJESİNE HEMEN BAŞLANACAK
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’nin yer aldığı ilk toplantıda Türkler Mahallesi’ne yapılacak olan Hal projesi ile ilgili görüşmelerde tahsisli 159 dönümlük alana Hal Kompleksi’nin hemen başlatılması Orman Genel Müdürlüğü’nden kiralanacak 49 dönümlük alana ise sosyal tesisler yapılması ve bu işin ayrı bir projede değerlendirilmesi için görüş birliğine varıldı. 
 
ALANYASPOR'UN TESİSLERİ KONAKLI'DA OLACAK
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yöneticilerinde katıldığı bir diğer toplantıda ise, Alanyaspor için düşünülen antrenman ve kamp projesi üzerinde görüşmeler yapıldı. Toplantıda üç ayrı yer üzerinde görüşmeler yapıldı ve Konaklı’daki spor alanı konusunda gerekli girişimlerin başlatılması kararlaştırıldı. 
 
KADINLAR PLAJI İÇİN YER ARANIYOR
Gerçekleşen son toplantıda ise Alanya’ya yapılması planlanan Kadınlar Plajı için uygun bir yer konusunda görüşmeler yapıldı. Alternatif yerler üzerinde çalışmalar sürerken, en uygun yerin bulunması ve projenin başlatılması için çalışmaların devam etmesi kararı alındı. 
 
HIZLI VE KALİTELİ HİZMET
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kadınlar Plajı, Alanyaspor’a antrenman ve kamp tesisi kazandırılması için yer sorunlarının çözülmesi halinde güzel projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Hal projesinin de  kısa sürede ihaleye çıkacağını belirten Güney, "Asat’ın Doğu’da Mahmutlar, Batı’da İncekum’da iki ayrı birim kurmasıyla merkez, doğu ve batı olmak üzere üç ayrı noktada Alanya ve çevresine çok daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunacaklarını söyledi.  
 
Son Güncelleme: 01.08.2015 04:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81