3 Hilale 3 aday

Dün MHP Genel Merkezi’ne giden Murat Levent Koçak, Hacı Mevlüt Zavlak ve Hüseyin Yıldız, aday adaylığı başvurularını resmen yaptı.

3 Hilale 3 aday

Dün MHP Genel Merkezi’ne giden Murat Levent Koçak, Hacı Mevlüt Zavlak ve Hüseyin Yıldız, aday adaylığı başvurularını resmen yaptı.

13 Mart 2015 Cuma 12:06
3 Hilale 3 aday
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde milletvekili aday adaylığı başvuruları dünden itibaren alınmaya başlandı. 12-18 Mart tarihleri arasında sürecek olan başvurular için Türkiye genelindeki onlarca aday adayı Ankara’ya akın etti. Alanya’dan Antalya Milletvekili Aday Adayı olacaklarını ilan eden Murat Levent Koçak, Hacı Mevlüt Zavlak ve Hüseyin Yıldız da dün MHP Genel Merkezi’ndeydi. Resmi başvuru dilekçelerini teslim eden üçlü, seçim çalışmalarına Alanya'da devam edecek. 
 
ZAVLAK CUMARTESİ AÇIKLIYOR
Sabah ilk müracaatı, kurban kesilerek MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yaptığını söyleyen Murat Levent Koçak, “Saat 11.00 itibariyle ben de işlemlerimi tamamladım. Allah hayırlısı ise nasip etsin. Aday adayı olan Hüseyin Yıldız, Hacı Mevlüt Zavlak, Hasan Çalış, Cahit Kocabeyoğlu, Mehmet Mutlu ve Ayşe Sıddıka Türkyılmaz’a başarılar dilerim” dedi. Öte yandan Hacı Mevlüt Zavlak da parti tabanına ve kamuoyuna aday adaylığı açıklamasını yarın saat 13.30’da MHP İlçe Teşkilatı’nda düzenleyeceği mütevazı bir törenle yapacağını bildirdi.
 
Son Güncelleme: 13.03.2015 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81