23 Nisan'ı coşkuyla kutladık

Tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yılı coşkuyla kutlandı. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'de etkinliklere katıldı.

23 Nisan'ı coşkuyla kutladık

Tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yılı coşkuyla kutlandı. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'de etkinliklere katıldı.

24 Nisan 2016 Pazar 21:57
23 Nisan'ı coşkuyla kutladık
Tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yılı coşkuyla kutlandı. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'de  etkinliklere katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in katılımıyla gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından öğrenciler, öğretmenler ve protokolden oluşan kutlama komitesi saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşın’ı okudu. Anıt önündeki törenlerden sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Rıhtım Şelale önünde devam etti.

TÖRENLER İSKELE ŞELALE ÖNÜNDE DEVAM ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Atatürk Anıtı önünde yapılan resmi tören sonrasında, ilçe protokolü ile birlikte Rıhtım Şelale önündeki kutlama etkinliklerine katıldı. A.Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Yıldız Beker'in yönetiminde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan tören, Bilgi Bulut İlkokulu Müdürü Şevket Aydoğmuş'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Bilgi Bulut İlkokulu Müdürü Şevket Aydoğmuş konuşmasında, Yurtta Barış Dünyada Barış ilkesi ile tüm dünyadan katılan çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığını belirtti.Etkinlikler Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun şiirler okunmasının ardından, Hacıkura ilkokulu Halkoyunları Gösterisi ile tören devam etti. Can Anaokulu ve Çıplaklı Anaokulu gösteri ekibinin düzenlemiş oldukları gösterilerin sunması ve Jülide Akça ilkokulu Öğrenci Grubu "Keman Dinletisi" ile törenler son buldu.İskele Şelale önünde yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programına, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Akın Poçulu, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü M.Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, diğer Kamu kurum ve Kuruluşların yetkilileri, Siyasi Partilerin temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Son Güncelleme: 24.04.2016 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81