17 telefon çalmış

Alanya'da çaldığı cep telefonlarını otel odasında saklayan Gürcistanlı turist yakalandı.

17 telefon çalmış

Alanya'da çaldığı cep telefonlarını otel odasında saklayan Gürcistanlı turist yakalandı.

08 Eylül 2014 Pazartesi 03:31
17 telefon çalmış
 
Alanya Kleopatra plajında 17 No'lu Büfe önünde denize giren vatandaşların cep telefonunu çalarken Güven Timlerince suçüstü yakalanan Gürcistan uyruklu turist Nuri B. (18), Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı hırsızlık ekiplerince gözaltına alındı.
KALDIĞI OTEL'DE 17 ADET CEP TELEFONU ÇIKTI
Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı hırsızlık ekiplerince cep telefonu hırsızlığı iddiasıyla gözaltına alınan Gürcistan uyruklu turisti Nuri B.’nin Saray Mahallesi Oral Sokak üzerindeki kaldığı otel odasında savcılık izniyle yapılan aramada çalıntı olduğu iddia edilen 17 adet çeşitli markalarda cep telefonu ele geçirildi. Ekipler çalıntı olan cep telefonlarına el konuldu. Çalıntı olan cep telefonların sahiplerinin çeşitli il ve ilçelerden tatil için Alanya'ya gelen yerli turist oldukları ortaya çıktı. Asayiş Büro Amirliği’nde tercüman aracılığı ile ifadesi alınan şüpheli turist Nuri B., polis ekiplerince Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartıldı.
 
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 08.09.2014 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81