15 Temmuz'u dünyaya belgeselle anlatacağız

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sabah Gazetesi’nin Pazar sohbetine konuk oldu:

15 Temmuz'u dünyaya belgeselle anlatacağız

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sabah Gazetesi’nin Pazar sohbetine konuk oldu:

19 Eylül 2016 Pazartesi 00:07
15 Temmuz'u dünyaya  belgeselle anlatacağız
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sabah Gazetesi’nin Pazar sohbetine konuk oldu: Darbe mağduru bir aileden gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalya Film Festivali Başkanı Menderes Türel, festivalde darbe filmlerine özel bir bölüm ayrılmasını çok önemsiyor. Darbe kalkışmasının unutulmaması gerektiğini söylüyor. Türel’in gelecek yıla yönelik planı ise uluslararası alanda da gösterilecek bir 15 Temmuz belgeseli
53. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde bu yıl Güneş Tutulması adlı bölümde darbe filmleri gösterilecek. 15 Temmuz darbe girişiminin savuşturulmasından sonra uluslararası bir festivalimizin böylesi bir girişimde bulunması zaten kaçınılmazdı. İyi de oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve festival başkanı Menderes Türel de bu bölümü çok önemsiyor. Önümüzdeki yıllarda da 15 Temmuz'la ilgili bir şeyler yapılmasını istiyor. "Çünkü" diyor, “Bu bir darbe girişiminin ötesinde bir işgal provasıydı. Unutturmamalıyız ve unutturmamak için çalışmalıyız.” Antalya'da bir araya gelince hem Turkuvaz Medya Grubu'nun ana medya sponsoru olduğu festivalden, hem de çekilmesini istediği belgeselden konuştuk. Konu konuyu açtı ve söz 15 Temmuz gecesine ve FETÖ'ye de geldi. Türel ailesinin darbe mağduriyetini de, o gece yaşadıklarını da, FETÖ'nün yıllar önce kendisine kurduğu kumpası da anlattı.
Son Güncelleme: 19.09.2016 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81