'Yatırım yaparak iş sağlayacağız'

ANSİAD'ın Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlediği Girişimcilik Haftası etkinliğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gençlerle girişimcilik ile ilgili düşüncelerini ve deneyimlerini paylaştı.

'Yatırım yaparak iş sağlayacağız'

ANSİAD'ın Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlediği Girişimcilik Haftası etkinliğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gençlerle girişimcilik ile ilgili düşüncelerini ve deneyimlerini paylaştı.

10 Aralık 2014 Çarşamba 00:14
'Yatırım yaparak iş sağlayacağız'
Belediyeciliği de girişimciliği destekleyen bir kurum olarak gördüğünü ifade eden Türel, “Girişimcilikten, iş dünyasından gelen bir kişi ve serbest piyasa ekonomisinin geliştirici yönünü bilen bir kişi olarak benim için belediyecilik, vizyon üreten, kendisi girişimci olan ve girişimciliği destekleyen bir kurumdur” diye konuştu.
"YATIRIM YAPARAK İŞ SAĞLAYACAĞIZ"
Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli hedeflerinin Antalya’yı zenginleştirmek, yoksulluğu azaltmak, yatırım yaparak yeni iş sahaları açmak ve girişimcilere fırsatlar sunmak olduğunu belirten Türel, “Biz belediye kadrolarıyla, belediyeye ait yerleri vererek değil, ekonomiye kazandırarak, yatırım yaparak, zenginlik üreterek iş sağlayacağız. Bir taraftan ASMEK’lerle eğitimlerimizi geliştireceğiz, kadınlarımızın, gençlerimizin meslek edinmesini, üretim yapmasını sağlayacağız. Diğer taraftan kırsal kalkınmaya ve turizme yatırımlarımızla destek olacağız. Biz ideolojik belediyecilik yapmayacağız, vizyon belediyeciliği ile kalkınmaya öncülük edeceğiz. Şirketlerimiz şimdiden Antalya’yı zenginleştirecek yatırımlara başladılar. Tarımda, turizmde, her alanda girişimcilerimizin, işadamlarımızın destekçisi olacağız. Bu konuda herkesten proje bekliyorum. Girişimci gençlerimize de kapılarımız her zaman açık olacak” dedi.
"ANTALYA’NIN BEREKETİ ARTACAK"
Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman girişimcileri destekleyeceklerini ve genç girişimcilerin yanında olacaklarını belirten Türel, “Göreceksiniz, birkaç sene içinde Antalya’nın çehresi çok daha güzel olacak. Antalya’nın bereketi artacak, herkese de daha fazla fırsat çıkacak. Antalya son birkaç senede oturmuştur, durmuştur, şimdi Antalya’yı büyük hedeflere beraber taşıyacağız. Antalya büyüyecek, Türkiye büyüyecek” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 10.12.2014 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81