'Turnike projesi tehlikeye girdi!'

Özellikle hanutçuluk ve kalitesiz hizmetten dolayı olumsuz tepkiler alan teknelerle ilgili yapılması planlanan turnike sistemi projesi zora girdi.

'Turnike projesi tehlikeye girdi!'

Özellikle hanutçuluk ve kalitesiz hizmetten dolayı olumsuz tepkiler alan teknelerle ilgili yapılması planlanan turnike sistemi projesi zora girdi.

24 Ağustos 2014 Pazar 18:35
'Turnike projesi  tehlikeye girdi!'
Yaşanan sıkıntılarla sık sık gündeme gelen gezi tekneleri için yeni projeler oluşturulmak istendiği zaman zaman ilçe gündeminde yer alır. Turizm sezonu başında yapılan çalıştay da eleştirilerin hedefi haline gelen tekneciler özellikle hanutçuluk ve kalitesiz hizmetten dolayı olumsuz tepkiler almıştı. Alanya Yatçılar Kooperatifi ve TÜRSAB Alanya BYK ortaklaşa geliştirdikleri proje ile teknecilerin düzene girmesini sağlayacaklarını açıklamış ve turnike sistemini hayata geçireceklerini belirtmişlerdi. Ancak, 2 yıl önce hazırlanan proje destek görmediği için bir türlü hayata geçemedi. Havuz sisteminin kullanılması ön görülen projede teknecilerin sıralı sistem vermesi hedefleniyordu.  TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, 2 yıl önce hazırlanan projenin detaylarını açıkladı. Çavuşoğlu, “Proje sayesinde hanutçuluğun ve kalitesiz hizmetin önüne geçilebilecek ancak. Balıkçı Barınağı'nın Balıkçılar Kooperatifi'ne devredilmesi ile birlikte projenin akıbetinin tehlikeye girdiğini düşünüyorum. Zira iddiaya göre Balıkçılar Kooperatifi barınağa demirleyen teknelerden 22 bin TL’den başlayan kira bedeli istemiş. Balıkçılar Kooperatifi'nin fahiş fiyat istediği söylentilerinin ortaya çıktıktan sonra bu konuda sıkıntılar yaşanabileceğini düşünüyorum. Eğer durum bu şekilde olursa turnike ve havuz sistemi projesi tehlikeye girer” dedi.
Son Güncelleme: 24.08.2014 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81