'Türkiye'ye sahip çıkma günü'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bir araya gelip bir konuşma yaptı.

'Türkiye'ye sahip çıkma günü'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bir araya gelip bir konuşma yaptı.

19 Temmuz 2016 Salı 23:59
'Türkiye'ye sahip çıkma günü'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bir araya gelip bir konuşma yaptı. Çavuşoğlu, "Gün, birlik günüdür, beraberlik günüdür, dayanışma günüdür. Türkiye'ye sahip çıkma günüdür. Namusumuza, ırzımıza sahip çıkma günüdür" dedi.
    
Darbe girişimini protesto için Ankara Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün sivil iradeye ve devlete başkaldıran bir örgüt olduğunu söyledi. "Bunların DAİŞ'ten, PKK'dan bir farkı yok ama bunlara karşı da bizde acıma yok" diyen Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu anlattı. Bakan Çavuşoğlu, meydandaki halkın partiler üstü dayanışma sergilediğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu: "Bu meydanda herkesi görüyorum. Partiler üstü, herkesi görüyorum, Türkiye'yi görüyorum. Ülkücü kardeşlerimizi de görüyorum, yaptığı hareketleri de görüyorum. Bir taraftan Rabia, diğer taraftan ülkücü işaretini yapıyorlar. Vatanından, milletinden yana görünen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gün, birlik günüdür, beraberlik günüdür, dayanışma günüdür. Türkiye'ye sahip çıkma günüdür. Namusumuza, ırzımıza sahip çıkma günüdür." Halktan darbe girişimine yönelik eylemlerini sürdürmeleri çağrısında bulunan Bakan Çavuşoğlu, "İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz. Meydanları boş bırakmayacağız" diye konuştu.

- Haber Merkezi
Son Güncelleme: 20.07.2016 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81