'Tek sıkıntı bıd bıdı'

Kurultaya katılıp oy kullanan Alanyalı delegeler sonuçların açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundular.

'Tek sıkıntı bıd bıdı'

Kurultaya katılıp oy kullanan Alanyalı delegeler sonuçların açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundular.

06 Eylül 2014 Cumartesi 03:12
'Tek sıkıntı bıd bıdı'
Kurultay sonucunu değerlendiren İlçe Başkanı Şevki Türktaş, seçimin ardından Kılıçdaroğlu ve İnce'nin birlik beraberlik mesajı verdiğini söyledi. Türktaş, “Her ikisi de partinin daha çok çalışmaya ihtiyacı olduğunu söylediler. Zaten bu partinin sıkıntısı Kurultay'a giden veya içeride hizip yapmaya niyetlenenlerin seçimi kaybettiğinde bıdı bıdı yapması. İnşallah bundan sonra bıdı bıdı olmaz” dedi.

'O SESLER KESİLİRSE İKTİDAR OLURUZ'
Kılıçdaroğlu'nun kongrede disiplini çalıştıracağını söylediğini ifade eden Türktaş,  “Gayet güzel bir karar. Geç kalmış bir karar. Çalışmayan insanlar partiyi eleştirmekten başka bir şey yapmıyor. O sesler kesilirse CHP iktidar olur. Mesele o seslerin kesilmesi. İnşallah her ikisi de bu verdikleri sözü tutarlar" diye konuştu.
'CHP'Yİ DAHA İLERİ NOKTALARA GÖTÜRECEK'
Oy kullanan bir başka Alanyalı delege Mustafa Aras, “Genel başkanımızın çalışmasının şuan partililerimizce güzel, uygun olduğu anlaşıldı. Ona tekrar yeniden bir kredi tanındı. Tekrar bir destek verildi. Artık önümüzdeki günlerde CHP'nin daha büyüyeceğini, daha başarılı olacağını düşünüyorum. Bugün seçeceği PM üyeleri ile CHP'yi daha ileri noktalara götüreceğine inanıyoruz” dedi. 
'HER ŞEY GÜZEL OLACAK'
Bügun PM'lerinde bir değişiklik olacağını hatırlatan Kandemir, "Parti meclisi değişimi ile yeni seçime hazırlanacak partimiz. Yeni bir ivme kazanmış olacak. Her şey güzel olacak herhalde" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 06.09.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81