'Talep var ama henüz çok değil'

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Oleg Safanov, Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya)'nın Rus vatandaşlarına

'Talep var ama henüz çok değil'

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Oleg Safanov, Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya)'nın Rus vatandaşlarına

26 Temmuz 2016 Salı 01:39
'Talep var ama henüz çok değil'
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Oleg Safanov, Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya)'nın Rus vatandaşlarına Türkiye'ye tarifeli uçuşlara gitmelerinin önündeki yasağı kaldırmasının ardından Türkiye'ye ilginin olduğunu ancak çok büyük olmadığını belirtti.
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Oleg Safanov, Rus gazetecilere yaptığı açıklamada geçen yıl ve bu yıl Türkiye'de çok sayıda terör saldırısının olduğunu yakın zamanda ise darbe girişiminin olduğunu hatırlatarak, "Bu nedenle Türkiye'ye talep var ama çok büyük değil" dedi.
Federal Turizm Ajansı Başkanı, kendi verilerine göre darbe teşebbüsü sırasında Türkiye'de yaklaşık 5 bin Rus turist bulunduğunu söyledi. Safanov, "Bu çok büyük bir rakam değil, çünkü her şeyden önce kabul edilmesi gerekir ki bizim turistlerimizin büyük çoğunluğu charter uçuşlar ile oraya uçuyorlar" dedi.
Safanov, charter seferleri yeniden başlamadan Rusya'dan Türkiye'ye önemli bir turist akışının olmayacağını düşündüğünü de belirterek, "Tarifeli seferler Türkiye turlarının fiyatını oldukça yükseltiyor. Bu nedenle charter seferleri başlamadan benim düşünceme göre Türkiye'ye giden turist sayısında ciddi bir artış olmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 26.07.2016 01:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81