'Sırada 3 dev proje var'

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanya-Antalya Hızlı Tren Projesi ve Antalya-Alanya Otobanı için geri sayımın başladığını, Kuşyuvası Bölünmüş Yol çalışmasının da süratle sürdüğünü söyledi

'Sırada 3 dev proje var'

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Alanya-Antalya Hızlı Tren Projesi ve Antalya-Alanya Otobanı için geri sayımın başladığını, Kuşyuvası Bölünmüş Yol çalışmasının da süratle sürdüğünü söyledi

26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:34
'Sırada 3 dev proje var'
CUMHURBAŞKANLIĞI seçimleri öncesi çalışmalarını şehrin her noktasında aralıksız olarak sürdüren Berberoğlu, AK Parti hükümetinin hizmetleriyle Alanya'nın gelişimini büyük bir hızla sürdürdüğünü vurguladı. Berberoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek "Biz AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yüksek bir oyla Köşk'e çıkacağına inanıyoruz. Tüm seçim çalışmalarında gördük ki, Alanya'da yaşayan çok sayıda MHP'li ve CHP'li kardeşlerimiz, 12 yıldır Alanya'ya kesintisiz hizmetlerini sürdüren, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde çığır atlatan bir lider dururken, adını bile söylemekte zorlandıkları bir kişiye oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Alanya halkı vefalıdır. Halkımız, Alanya'ya hayal bile edilemeyecek hizmetleri taşıyan dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verecektir" dedi. 
'DIŞ MİHRAKLARIN DEĞİL MİLLETİN ADAYI'
Berberoğlu, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı makamına çıksa dahi, Alanya, Antalya ve bölgemizdeki hizmetlerin, yeni projelerin sonuna kadar takipçisi olacağının sözünü Antalya mitinginde verdiğini de belirterek "Önümüzde üç dev proje var. Bunlardan biri Alanya-Antalya Hızlı Tren Projesi. Bir diğeri Antalya-Alanya Otobanı. Diğeri de Alanya'yı İç Anadolu'ya bağlayacak olan Kuşyuvası Bölünmüş Yol çalışması. Bölgemizde devam eden hizmetlerin yanında, önümüzdeki süreçte bu projeler de sonlandırılıp, ihale aşamasına taşınacaktır. 12 yıl önce tüm dünyanın 'Ölüm Yolu' olarak bildiği, Alanya turizminin en büyük sorunu olarak gösterilen Alanya-Antalya Karayolu'nu hepimiz hatırlarız. Bugünkü ulaşımımıza bakarsak, bölgemizde yıllık 1,5 milyon kapasiteli Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nı görürüz. Alanya-Antalya arası bölünmüş yolunu görürüz. Ve önümüzdeki kısa süreçte Antalya-Alanya arasında hem otoban, hem de hızlı tren projesinin hayata geçirileceğini konuşmaya başladık. Artık Kuşyuvası bölünmüş yolunun bitmesini bekliyoruz. AK Parti iktidarında Cumhuriyet tarihinden bugüne en büyük gelişimi yaşayan vatandaşımız, kendi içinden çıkarıp hizmet ettirdiği kendi liderine, milletin adamına oy verecektir. Ahmet Necdet Sezer'le bu ülkenin yaşadığı krizleri bir daha yaşamaya tahammülümüz yok. Bilinmeyen, tanınmayan ve dış mihrakların dayattığı çatı adayı ile değil, milletin adayıyla 2023 hedeflerimize varabiliriz" şeklinde konuştu.  
'BAYRAM SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN'
Tüm Alanya halkının Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Berberoğlu "Bayramın güzel Alanya'mızda yaşayan 7'den 70'e tüm insanlarımıza sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini dileriz. Her gününüzün bayram güzelliğinde olmasını temenni ederim" şeklinde konuştu. 
 
Son Güncelleme: 26.07.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81