'Sena Nur'u Berberoğlu bile tanımıyor'

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, ‘Alanya’nın Adayı’ tartışması ile ilgili açıklama yaptı. Yeşildal, "Berberoğlu'nun kendisinin bile tanımadığı, Alanya’nın kaç mahallesi olduğunu bilmeyen, Damlataş’tan bıraksan Kızıl Kule’yi bulamayacak birini Alanyalı diye yutturmaya kalkan, AKP İlçe Başkanının içler acısı durumunu bütün Alanya halkı biliyor" dedi.

'Sena Nur'u Berberoğlu bile tanımıyor'

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, ‘Alanya’nın Adayı’ tartışması ile ilgili açıklama yaptı. Yeşildal, "Berberoğlu'nun kendisinin bile tanımadığı, Alanya’nın kaç mahallesi olduğunu bilmeyen, Damlataş’tan bıraksan Kızıl Kule’yi bulamayacak birini Alanyalı diye yutturmaya kalkan, AKP İlçe Başkanının içler acısı durumunu bütün Alanya halkı biliyor" dedi.

18 Nisan 2015 Cumartesi 16:12
 'Sena Nur'u Berberoğlu bile tanımıyor'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şengül Yeşildal dün bir basın açıklaması yaptı. Geçtiğimiz günlerde çıkan ‘Alanya’nın Adayı’ tartışması ile ilgili konuşan Yeşildal sert ifadeler kullandı. Açıklamalarına CHP’lilerin özü sözü bir insanlar olduğu vurgusuyla başlayan Yeşildal, “Sayın Berberoğlu’nun biat ettiği liderleri gibi birbiri ile tezat teşkil edecek şekilde uçağa binerken farklı, inerken farklı konuşmayız. Dün ne söylemişsek bugünde onu söyleriz kıvırtmayız, özümüz sözümüz birdir. Siyasi partilerin 7 Nisan’da adayları belli olduğunda ne demiştik? Sayın Cafer Uyar çalışkan ve başarılı bir politikacıdır. Seçim kazandıran bir ilçe başkanıdır ilk üç sırada olmasını beklerdik. Üzüldük ama beşinci sıradan seçilmesi imkansız oy oranları ortada, anketler ortada” diyerek Cafer Uyar’ın meclise gidemeyeceğini iddia etti.
 
‘23 BİN ÜYENİZE NE OLDU?’
Konuşmasının devamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı başkanı Mustafa Berberoğlu’nun ‘23 bin üyemizle ön seçim olsa ilk üçü belirlerdik’ söylemine atıfta bulunan Yeşildal, “AKP için ise 23 bin üye ile övünen sayın ilçe başkanına 23 bin üyeniz ne işe yaradı diye sormuştuk. Hani 23 bin üyenizle ilk üçü belirleyecektiniz demiştik.  Partimiz için ise adaylarımızı ön seçimle belirlediğimizden dolayı Antalya’da ve Alanya’da çok sıcak bir hava estiğini hedefimizin Antalya’da 7 milletvekili çıkarmak olduğunu, seçim sonucunu da CHP 7 AKP 4 ve MHP 3 olarak tahmin ettiğimizi, ciddi anketlerin sonucunun da bu yönde olduğunu belirtmiştik” ifadelerini kullandı.
 
‘AYIPLIYOR VE KINIYORUM’
 
Yeşildal sert ifadelerle AKP İlçe Başkanı Berberoğlu’na yüklenmeye devam etti; “Anlama özürlü Sayın AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nu herhalde Türkçe Dil Kursu’na göndermemiz gerekiyor. Cafer Uyar mı Alanyalı? AKP’nin beşinci sıra adayımı sorusuna ne cevap verecektik yani? Ispartalı mı diyecektik? Konyalı mı diyecektik? Mersinli mi dememiz gerekiyordu? CHP Türkiye’nin en eski, en köklü ama fikirleri itibariyle yenilikçi partisidir. Tek başına iktidarı hedefleyen bir partinin 7 milletvekili çıkarma iddiasını ortaya koyan bir CHP İlçe Başkanına, toplama bir partinin, miadı dolmuş, yüce divan yolcusu bir partinin; anlama özürlü ilçe başkanının sarf ettiği sözleri ayıplıyor ve şiddetle kınıyorum” şeklinde konuştu.
 
‘DENİZ FENERİNİN HESABINI VERSİNLER’
 
AKP’nin beşinci sıra Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik hakkında da konuşan Yeşildal, “AKP’nin Kendisinin bile tanımadığı Alanya’nın kaç mahallesi olduğunu bilmeyen; Damlataş’tan bıraksan Kızıl Kule’yi bulamayacak birini Alanyalı diye yutturmaya kalkan, çaresizlik içerisinde Dışişleri Bakanını çağırarak adayını tanıtmaya çalışan AKP İlçe Başkanının; içler acısı durumunu bütün Alanya halkı biliyor. Alanya’da kaç kişi tanıyor acaba adaylarını? İstanbul’dan aday olmuş, tombalada Alanya çıkmış. Önce bir deniz fenerinin hesabını versinler. Hukuku rafa kaldırarak o üstünü kapattıkları davalar CHP iktidarında tekrar açılacak; AKP bağımsız yargı önünde tüm yaptıklarının hesabını verecek” dedi.
 
Son Güncelleme: 18.04.2015 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81