'Saman ithal duruma geldik'

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Büyük Çözümün Eşiğinde Çıkış Yolu" konulu konferansa katıldı.

'Saman ithal duruma geldik'

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Büyük Çözümün Eşiğinde Çıkış Yolu" konulu konferansa katıldı.

24 Kasım 2014 Pazartesi 01:38
'Saman ithal duruma geldik'
İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Antalya'daki 3 günlük programı kapsamında, Cumartesi günü Alanya Teşkilatı tarafından organize edilen 'Büyük Çözümün Eşiğinde Çıkış Yolu' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Alanya Kültür Merkezi'nde  düzenlenen konferansta, Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek, İP Genel Sekreteri Serhan Bolluk, parti üyeleri ve çok sayıda davetli yer aldı. Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Alanya’mızın değerli aydınları, değerli emekçileri, Mustafa Kemal'in askerleri, hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Değerli arkadaşlar, büyük bir kararın eşiğindeyiz. Türkiye büyük bir çözümün eşiğinde, bunların yanı mafya ve tarikat rejimi sahiplerinin kurdukları düzen artık yürümüyor" diyen Perinçek, Ak Parti hükümetinin ekonomi politikasını eleştirdi. Türkiye'nin toplam borcunun 800 milyar doları bulduğunu ve bunun ödenme şansının olmadığını aktaran Perinçek, "Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 bakanını etrafına toplayarak geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaptı. O toplantı iflasın itirafıydı. Satır aralarını okuduğumuz zaman söyledikleri gibi altın çağına girmediğimiz ortaya çıkıyor. Bu aynı zamanda onların Atatürk ekonomisine teslim olduklarını gösteriyor. Türkiye saman ithal eder noktaya geldi" dedi.
 
'İNSANLAR RAHAT NEFES ALMAK İSTİYOR'
Perinçek," Türkiye'yi yıkıyoruz, cumhuriyeti yıkıyoruz diyorlardı, Atatürk'ün o üretim ekonomisi, karma ekonomi, milli ekonomi, gümrükleri ile paranın giriş çıkışının kontrolüyle, şimdi kendisini dayatıyor. Atatürk, bu altı ok programını gidip kütüphanede yazmadı. Türkiye'nin gerçeklerinden, mecburiyetlerinden çıkarttı. "Geçmişte, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, İşçi Partisi'ne tertipler kurulduğunu ve bu tertipler sonucu insanların hapishanelere atıldığını söyleyen Perinçek, bu tertipleri kuranların adalet karşısında hesap vereceklerini ifade etti. Kendi modellerinin Türkiye'de ekonomiyi normale çevireceğini iddia eden Perinçek, insanların artık rahat nefes almak istediğini söyledi. Doğu Perinçek'in konuşması sürerken, toplantının kalan kısmının basına kapalı olduğu gerekçesiyle gazeteciler salondan dışarı çıkarıldı.
 
Son Güncelleme: 24.11.2014 01:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81