'Partimiz sandığa sahip çıkar'

AKP’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Avukat Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Çıplaklı Mahallesi'nde devam etti. AKP’nin her zaman sandığa sahip çıktığını söyleyen Çelik, “Ülkedeki vesayet rejimini de AKP bitirdi” dedi.

'Partimiz sandığa sahip çıkar'

AKP’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Avukat Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Çıplaklı Mahallesi'nde devam etti. AKP’nin her zaman sandığa sahip çıktığını söyleyen Çelik, “Ülkedeki vesayet rejimini de AKP bitirdi” dedi.

21 Mayıs 2015 Perşembe 00:21
 'Partimiz sandığa sahip çıkar'
Okurcalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) genç milletvekili adayı Avukat Sena Nur Çelik, AKP’nin her zaman sandığa sahip çıktığını söyledi. Çelik, “AKP, ülkemizde milli iradeye karşı yapılan girişimlere karşı büyük bir mücadele verdi, her zaman sandığa sahip çıktı. Bugün ben bu mücadelenin bir sonucu olarak buradayım. Son 13 yılda AKP ülkemize ulaşımdan sağlığa, eğitimden spora her alanda önemli hizmetler yaptı ama ‘AKP’nin Türkiye’ye yaptığı en önemli hizmet nedir?’ diye sorarsanız, ‘Demokrasiyi ve insan haklarını geliştirmek için verdiği mücadeledir’ diye cevap veririm. Partimiz, ülkemizde her vatandaşın eşit haklara sahip olabilmesi için vesayet düzenine karşı çok önemli bir mücadele yürüttü” dedi.
 
‘YÖRÜK KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKALIM’
Çelik, İncekum Mahallesi’nde bulunan Yörük Müzesi’ni de gezdi. Seçim çalışmalarına ilk olarak İncekum Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek başlayan Çelik, mahallede bulunan esnafa ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Daha önce Alanya’da üniversite bünyesinde bir Yörük Kültürünü Yaşatma Enstitüsü kurmayı planladığını ifade ettiğini anımsatan Çelik, İncekum’da esnaf ziyaretinin ardından Kervansaray Yörük Müzesi’ni gezdi. Sena Nur Çelik’e müzeyi gezmesi sırasında müzenin sahibi olan Alanya Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı Başkanı (ALSAV) İsmail Yıldız ile İncekum Yaşatma ve Geliştirme Dernek Başkanı Ahmet Olgun da eşlik ederek bilgi verdiler.
 
İNCEKUM’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Sena Nur Çelik ise Yıldız ve Olgun’a, Yörük kültürünü korumak, yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Yıldız ve Olgun ise müze gezisinin ardından Alanya’nın tarih ve kültürüne ilişkin kendi yazdıkları çeşitli kitapları Çelik’e hediye ettiler. Çelik, İncekum Mahallesi’nden sonra ilk olarak Avsallar Mahallesi’nde esnafı ziyareti yaptı, ardından, akşam saatlerinde Alanya Belediye Düğün Salon’unda Kayabaşı Mahallesi’nden merhum Ali Aydın’ın oğlu Sedat Aydın’ın düğün törenine katıldı. Çelik, damat ve geline bir ömür mutluluklar diledi.
 
Son Güncelleme: 21.05.2015 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81