'Örgütlü toplumun başarısı'

15 Temmuz akşamı yaşananları Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya İl Yönetimi'ne anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Bu milletin birlikteliğinin, dayanışmasının karşısında ne tank, ne top, ne tüfek dayanmıyor.

'Örgütlü toplumun başarısı'

15 Temmuz akşamı yaşananları Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya İl Yönetimi'ne anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Bu milletin birlikteliğinin, dayanışmasının karşısında ne tank, ne top, ne tüfek dayanmıyor.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:01
'Örgütlü toplumun başarısı'
15 Temmuz akşamı yaşananları Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya İl Yönetimi'ne anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Bu milletin birlikteliğinin, dayanışmasının karşısında ne tank, ne top, ne tüfek dayanmıyor. Bu milletin gücü ve imanı, tankları, tüfekleri, topları dümdüz etti. Birlik ve beraberlik her alanda olduğu takdirde çok daha güçlü bir şekilde yola devam edebilmek mümkün oluyor” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni kurulan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya İl Yönetimi’ni kabul etti. Yönetimi oluşturan Antalya merkezi ve ilçelerden 32 muhtar ile bir araya gelen ve hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Türel, muhtarlarla sohbetinde ‘Vatana İhanet Çetesinin’ Türkiye’yi karanlığa sürüklemeyi planlayan darbe girişimi gecesinde yaşananları da anlattı. O gece darbecilere Antalya’da en ufak hareket imkanı tanımadıklarını dile getiren Başkan Türel, “Böylelikle belki de Antalya 15 Temmuz akşamını en sıkıntısız geçiren şehir oldu. Daha darbe girişinin ilk dakikalarında arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde hem Topçular’daki Garnizon’un hem de üniversite karşısındaki jandarmanın girişini boydan boya kendi iş makinelerimizle; kepçe, dozer, TIR’larımızla kapattık. Şu anda hala Havaalanında iki TIR tutuyoruz. Bunların hala izinsiz, devletin milletinin paralarıyla alınmış uçakları kullanmak gibi bir niyetleri olursa pistin ortasına çekeceğiz TIR’ları” dedi.

'MİLLETİN ÖNÜNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMAZ'
Örgütlü bir toplumun daha güçlü olduğunu en güzel 15 Temmuz’da anladıklarını ifade eden Başkan Menderes Türel, “Bu milletin birlikteliğinin, dayanışmasının karşısında ne tank, ne top, ne tüfek dayanmıyor. Bu milletin gücü, imanı, tankları, tüfekleri, topları bu memlekette dümdüz etti. Onun için birlik ve beraberlik her alanda olduğu takdirde çok daha güçlü bir şekilde yola devam edebilmek mümkün oluyor.”

'YENİ TÜRKİYE'DE DİREKSİYON MİLLETTE'
Başkan Türel şunları ifade etti: “Bu memleketin gelişmesini istemeyenler, bu memleketi başka ülkelerin adeta yönettiği, kontrol ettiği bir ülke haline getirmek isteyenler, fevkalade kanlı bir darbe girişiminde bulundular. Yani kendi meclisini bombalayan insanlara sadece ‘alçak’ denebilir. Bizim meclisimizi Kurtuluş Savaşı’nda bile bombalamadılar. Kendi özel harekatını, polisini, askerini, özel kuvvetlerini bombalayan bir anlayış insanlıktan çıkmış demektir. Gözleri dönmüş. Kastetmek istedikleri bir tek şey bu milletin birliği beraberliği. Geçen gün Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığım konuşmada da söyledim, hep anlatılıyor, Yeni Türkiye- Eski Türkiye. Ben bazı böyle kavram karmaşalarını kısa yoldan basit bir şekilde anlatmaya çalışırım. Yeni Türkiye ne demek diye sorulduğunda, yeni Türkiye’nin tarifi çok kolaydır. Yeni Türkiye milletin direksiyona geçtiği Türkiye’dir. Bugüne kadar maalesef bu ülkede, millet direksiyonda kendini zannediyordu. Ama perde arkasında birileri bu ülkeyi karıştırarak istedikleri gibi bu ülkeyi yönetme gayretinden hiçbir zaman vazgeçmediler.”
Son Güncelleme: 23.07.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81