'Olması gereken oldu'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurultayı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yargıtay MHP'de olağanüstü kurultay kararını onayladı.

'Olması gereken oldu'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurultayı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yargıtay MHP'de olağanüstü kurultay kararını onayladı.

24 Mayıs 2016 Salı 21:52
'Olması gereken oldu'
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurultayı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yargıtay MHP'de olağanüstü kurultay kararını onayladı. Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, MHP’de olağanüstü kurultaya gidilmesi karar veren Ankara 12. Sulh Mahkemesi’nin kararını onadı. Bu kararın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 26 Haziran ya da 30 Temmuz için kurultay kararı aldığını açıkladı. Yalçın ayrıca, kurultayda Bahçeli'nin de aday olacağını belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Yalçın ayrıca, MHP’nin yargı kararına saygılı olduğunu, kurultay için yeni bir tarih belirleneceğini, kurultay için 3 hafta gibi bir süreye ihtiyaç olduğunu vurguladı.

'KURULTAYDA ÇIKAN SONUCA SAYGI DUYACAĞIZ'
Alınan bu kararları değerlendiren MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, "Biz süreci takip etmeye devam ediyoruz. Yargıtay olağanüstü tüzük kurultayının yapılmasıyla ilgili kararını verdi. Bizde buna saygılıyız. Kararı olumlu bir şekilde karşılıyoruz. Hukuka uygun ve olması gerektiği gibi bir karar verildi. 548 delegenin kurultay için imza vermesi bu kurultayın yapılması gerektiğini zorunlu kılıyordu. Neticede en yakın zamanda toyumuzu toplayacağız ve oradan çıkacak olan sonuca, ülkücü iradeyi temsil eden üstkurul delegelerinin vereceği karara hep beraber saygı göstereceğiz" diye konuştu.

Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 24.05.2016 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81