'Medyaya ihtiyacım var'

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven Daire amirleri toplantısının ardından ikinci toplantısını Alanya basını ile gerçekleştirdi. Tanrıseven, "Alanya'da ki tüm vatandaşlarımızla iletişim kurmak istiyoruz. Bunun içinde medyaya ihtiyacımız var" dedi.

'Medyaya ihtiyacım var'

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven Daire amirleri toplantısının ardından ikinci toplantısını Alanya basını ile gerçekleştirdi. Tanrıseven, "Alanya'da ki tüm vatandaşlarımızla iletişim kurmak istiyoruz. Bunun içinde medyaya ihtiyacımız var" dedi.

26 Eylül 2014 Cuma 03:26
'Medyaya ihtiyacım var'
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyeleri dün sabah Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu. Burada Kaymakam Tanrıseven'e Alanya hakkında bilgiler veren cemiyetin yönetim kurulu üyeleri ve Alanya basını daha sonra saat 14.30'da Kaymakam Tanrıseven'in Öğretmen Evi'nde ki toplantısına katıldı. Göreve geldiğinden itibaren ilk olarak Kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven dünde Alanya basını ile öğretmen Evi’nde bir araya geldi. 
 
'MEDYAYA İHTİYACIMIZ VAR'
Burada basın mensupları ile tek tek tanışan Kaymakam Tanrıseven Alanya'da ki tüm vatandaşlarımızla iletişim kurmak istiyoruz. Bunun içinde medyaya ihtiyacımız var" dedi. Tanrıseven, "Gerek görüntülü, gerekse yazılı medya ile iş birliği içinde çalışmalarımızı yürütmek istiyoruz. Alanya için büyük hedeflerimiz var. Burada hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor. El birliğiyle çalışabilirsek Alanya'yı çok daha iyi yerlere getirebiliriz. Benim inancıma göre Alanyamız Türkiye ve Avrupa'da hak ettiği yerde değil. Ben Alanya'nın çok daha iyi bir yerde olması gerektiğini düşünüyorum. Bugün sahil bandına baktığımız zaman eşsiz bir kumsalı var. Aynı şekilde dağ turizmi yapmak istediğiniz zaman Torosların zirvesine kadar giden bir coğrafyamız var. Gerçekten eşsiz, zengin bir coğrafya. Bu kenti en iyi hale nasıl getiririz mantığıyla düşünüp çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz" dedi. 
 
'ALANYA'NIN DÜNYA KENTİ OLMASINI İSTİYORUZ'
Biz Alanya'mızın Avrupa standartlarında bir dünya kenti olmasını istiyoruz diyen Tanrıseven, "Bu dünya kentini de tabi ki tek başımıza yapmamız mümkün değil.  Bunu el birliğiyle hep birlikte yapacağız. Bugün Alanya'mıza baktığımız zaman 50 milletten on binlerce insanımız var. Bu insanlar burada mal mülk sahibi olup buraya yerleşen ve memleketim Alanya diyen insanlar. Alanya'nın marka değerini arttırmalıyız. Yurt dışında birçok fuar oluyor. Bu fuarlara gerekirse kendim gider elimle broşür dağıtırım" dedi. Kendisinin de geçmişte bu sektörde olduğunu hatırlatan Tanrıseven, "Gazetecilik tek taraflı olmaz. Olaylarda iki tarafında görüşleri alınmalıdır. İnsanlara cevap hakkı tanınmalıdır. Belediyenin, odaların ve diğer tüm kuruluşların medyayla birlik olup Alanya için çalışması gerek" dedi.
 
'BURADA BİR İLK YAŞIYORUZ'
Kaymakam Tanrıseven'in ardından söz alan Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, "Burada bir ilk yaşıyoruz. Kaymakam ikinci toplantısını medyayla yapıyor. Bu bizim için bir şans. Bir meslektaşımızı burada görmek çok güzel" dedi. Alanya medyası hakkında Kaymakam Tanrıseven'e bilgi veren Mehmet Ali Dim, "Alanya medyası birlik ve beraberlik içinde çalışıyor. Diğer il ve ilçelerde medya bu tutumu sergileyemiyor. Zaten Alanya medyası birçok ilin medyasından daha gelişmiş. Antalya'da 30'un üzerinde gazete var ulusal kanallar var ancak Alanya'nın medyası onlardan daha iyi durumda" dedi. Daha sonra Kaymakam Tanrıseven basın mensuplarının sıkıntılarını dinleyip bu sıkıntıları kısa sürede çözeceğini söyledi. 
 
Son Güncelleme: 26.09.2014 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81