'LİGDE KALALIM'

Geçen sezon güzel futbol ve başarılı sonuçlarla playof şampiyonu olup PTT 1.lige çıkan Alanyayaspor'dan vatandaşların beklentisi ligde kalması yönünde oldu.

'LİGDE KALALIM'

Geçen sezon güzel futbol ve başarılı sonuçlarla playof şampiyonu olup PTT 1.lige çıkan Alanyayaspor'dan vatandaşların beklentisi ligde kalması yönünde oldu.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 10:54
'LİGDE KALALIM'
Oynadığı başarılı futbol ve aldığı iyi sonuçlar ile Alanyalı vatandaşları gururlandırarak PTT 1.lige playoff şampiyonu olarak çıkan Alanyaspor'dan beklentileri ve yeni sezonnun ilk maçı olan Manisaspor maçının sonucunu vatandaşlara sorduk. Vatandaşlar, Alanyaspor'un 1.ligde ki ilk sezonunde ligi en iyi yerde bitirerek başarılı olabileceğini düşünürken ligin ilk maçı olan ligin köklü ekiplerinden Manisaspor  maçını ise Alanyaspor'un kaybedeceğini söylediler.
 
Büşra Çaça: Ben bu sezon Alanyaspor'un bir çok maçını izledim. Alanyaspor gerçekten güzel bir sezon geçirdi ve 1. lige çıktı. Ben inanıyorum takım daha da güçlenirse Süper Lige çıkması imkansız deil. Sezonun ilk maçında ise Manisaspor ile oynayacak olan Alanyasporumuza sonuna kadar güveniyorum Deplasmandan puanla dönecektir.
 
Serkan Can Bozkurt: Alanyaspor 1.lige yeni çıktığı için bu sezon takımı çok büyük bir başarı beklentim yok. O yüzden küme düşmesin yeter ben bunu da başabileceklerini düşünüyorum. Tahminimce ilk 10 içerisinde yer alırlar. Ayrıca Ligin ilk maçı olan Manisaspor maçındada Manisaspor'un kazanacağını düşünüyorum.
 
Ömer Uysal: Alanyaspor çok çok iyi bir sezon geçirdi. Bildiğim kadarıyla kadromuzuda dağıtmakdık ve üstüne güzel trasferlerde yapıyoruz. O yüzden ben yine en kötü ihtimalle 3'ncü olup playoflara kalarak süper lig şansını zorlar diye düşünüyorum. Ayrıca Fikstür çekildi ve ilk maçımız ligin köklü ekiplerinden Manisaspor ile yapacağız ama Alanyaspor bu maçı zorda olsa kazanacaktır.
 
Kadri Söker: Bu sezonda ben geçen sezon gibi Alanyaspor'un başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü gerek şehirde gereksede takım içerisinde çok iyi bir hava yakalandı eğer yeni transferlerde takıma çabuk uyum sağlarlarsa Alanyaspor başarılı olur. Bu sezon sıralama tahmini olarak bakacak olursak ligde 8 yada 9'ncu oluruz. Ayrıca sezonun ilk maçı olan Manisaspor ile berabere kalacağını düşünüyorum.
 
Vasfi Akman: Ben takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Geçen sezonki performansımızın daha da artaracağını ve iyi sonuçlar alarak Süper lige çıkabileceğimizi düşünüyorum. Belki ilk 2 olarak olmasada play offlarda süper lige çıkarız. Ayrıca sezonun ilk maçında Manisaspor ile berabere kalırız diye düşünüyorum.
 
Mehmet Bürke: Alanyaspor'a ekonomik açıdan gereken destekler verilirse ve geçen sezonki kadrosunu güçlendirirse Alanyasporumuzun şampiyon olacağını düşünüyorum. Ayrıca Manisaspor'u da 3-1 gibi bir skorla yenip şampiyon oluruz.
 
Yakup Yavuz: Geçen sezon PTT 1.lige yükselerek Alanyamızı ve bizleri son derece gururlandıran şehrimizin takımı Alanyaspora destek olmak şart. Bu sezon Alanyaspor'un güzel sonuçlar alarak şampiyon olacağını düşünüyorum. Manisaspor maçı ise zor olacak ama Alanyaspor'un ben bu maçta en kötü beraberlik alacağını düşünüyorum.
 
Musa Lafçı: Alanyaspor'un kadrosu çok kötü bir kadro değil. Bu kadroya 3-4 takviye ile 1.ligde oynayabilecek kapasiteye gelecektir. 
Ben bu sezon takımımızın ilk 10 içerisinde yer alacağını düşünüyorum. Manisaspor deplasmanında ise kaybederiz diye düşünüyorum.
 
Mahmut Azur: Bu sezon öncesi gerçekten transferlerin hepsi iyi. Bu transferler ile 1.ligde tutunabileceğimizi düşünüyorum. Manisaspor ise köklü bir takım puan alabileceğimizi düşünmüyorum.
 
Ahmet Cintaş: Bu sezon ligde kalabileceğimizi düşünüyorum. Sıralama bakımından bakacak olursak ilk 10'un içerisinde olabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca ilk maçta oynayacağımız Manisaspor ligin güçlü ekiplerinden bizi yenebileceğini düşünüyorum.
 
Eren Aslan: Alanyaspor'dan ilk sezon şampiyonluk beklemek hayal olur. İlk etapda doğru bir yapılanma ile iyi bir şekilde hazırlanıp önümüzdeki sezonlarda süper lig için mücadele edilebilir. Manisaspor maçı için ise iyi bir takım ve bizi yenebileceklerini düşünüyorum.
 
Hasan Kaplan:Alanyaspor şehrimizi en iyi şekilde temsil eden bir takım. bunu geçen sezonki performansı ile fazlasıyla gösterdi. O yüzden ben bu sezon süper lige çıkabileceğimizi düşünüyorum. Manisaspor maçına gelince de maç berabere biter.
 
Hüseyin Gürkan: Şuana kadar izlenen transfer politikası son derece iyi. Ben bu sezon Süper lige çıkabileceğimizi düşünmüyorum. Ayrıca Manisaspor maçında da fazla gol olmaz Alanyaspor kazanır.
 
Emrah Çakmak: Alanyaspor iyi bir kadro kurmak için çalışmalar yapıyor ancak diğer takımların ekonomik gücü bizden daha iyi. O yüzden bu sezon ilk 10 içerisinde ligi bitiririz diye düşünüyorum. Manisaspor maçı berabere biter.
- Mert KULAÇ
- Şems ZEYBEK
 
Son Güncelleme: 21.07.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81