'Kıskananlar çatlasın'

Alanya Sanat Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Türel, "Sorunları tüm kamu kurumları ile ele ele vererek çözüyoruz. Hizmetin hasedi olmaz. Kimse bizim hizmetlerimizi kıskanmasın, kıskananlar da çatlasın” dedi.

'Kıskananlar çatlasın'

Alanya Sanat Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Türel, "Sorunları tüm kamu kurumları ile ele ele vererek çözüyoruz. Hizmetin hasedi olmaz. Kimse bizim hizmetlerimizi kıskanmasın, kıskananlar da çatlasın” dedi.

15 Mayıs 2015 Cuma 03:37
'Kıskananlar çatlasın'
"1 YILI DOLU DOLU GEÇİRDİK"
ASMEK hizmet binasının açılışını gerçekleştirmek için dün sabah erken saatlerde Alanya'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  ilk olarak Keyf-i Ala'da taksici esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Türel kahvaltının ardından Cuma Pazarı içinde bulunan ASMEK hizmet binasının açılış törenine geçti. Alanya protokolünün hazır bulunduğu törene muhtarlar, oda ve dernek başkanlarının yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende yaptığı konuşmada, ASMEK’lerin ilk şubesini Alanya’da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Türel, "1 yıl içerisinde 100’ün üzerinde projenin bir kısmına başladık, temelini attık, bir kısmını tamamladık, bir kısmının ihale hazırlıkları devam ediyor" dedi. 
"KAYMAK GİBİ OTOBAN"
Bir şehrin gelişiminin özellikle ulaşım projeleriyle gerçekleştiğine dikkat çeken Başkan Türel,  “Yol medeniyettir, su hayattır. Alanya’nın ulaşım bağlantıları çok güçlü bir şekilde değer kazanıyor. Alanya çok büyüdü. Ülkemiz çok büyüdü, Antalya-Alanya yolu üzerinde 64 tane kırmızı ışık var. Artık kırmızı ışıkların olmadığı otoban yapmamız gerekiyor. Alanya otobanının proje ihalesi bitti. Alanya’ya artık otobandan kaymak gibi yolla geleceğiz” dedi.
"SEFERBERLİK İLAN ETTİK"
Alanya Çevreyolu inşaatına bu yıl ya da gelecek yıl başı başlamayı planladıklarını belirten Başkan Türel, “Çevre yolu sorununu çözerek Alanya’nın trafik sorununa en önemli neşteri vuruyoruz. İhtiyaç olan yerlerde de kavşak çalışmalarını yapacağız. Alanya’da ve Antalya’da bir hizmet seferberliği ilan edilmiş durumda. Buradaki sorunları tüm kamu kurumları ile ele ele vererek yapıyoruz. Hizmetin hasedi olmaz. Kimse bizim hizmetlerimizi kıskanmasın, kıskananlar da çatlasın” dedi.
'HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ'
Hizmetin siyaseti olamayacağını belirten Başkan Türel, “Alanya Belediyemiz ile Alanya’nın menfaatleri söz konusu olduğunda istişare edebiliyoruz. Siyaset ayrı bir şey. Hizmetin siyaseti olmaz. Bu seçim sürecinde siyasi mesajları herkes verecektir. Herkes bir takım söz ve vaatler verecek. Bizim kendimize güvenimiz sonsuz" diye konuştu.
TÜREL'DEN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR
Başkan Türel, açılışın törenini ardından ALTSO'ya geçerek Yeni Hal Projesi hakkında, hal esnafı ile basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda Türel'in projeden dolayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e teşekkür ettiği ve projenin halciler tarafından beğenildiği öğrenildi. Ayrıca halciler yeni proje konusunda elini taşın altına sokan Şahin'e teşekkür plaketi verecekler. 
Son Güncelleme: 15.05.2015 03:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81